fbpx

Hem > Tjänster > Kaffemaskiner och vattenautomater

Kaffemaskiner och vattenautomater

Kaffeautomater till arbetsplatsen eller kontoret

Kaffepausen är en viktig del av den finländska arbetskulturen. Kaffestunden tillsammans med arbetskamraterna upplevs ofta som den bästa stunden på dagen. Gäster som besöker företaget blir ofta genast serverade med kaffe och det bör vara genast tillgängligt utan att pruta på smak eller kvalitet. Det har även undersökts att kunder som blir serverade kaffe i väntsituationer väntar tålmodigare på sin betjäningstur. Kaffet har även andra positiva effekter; det piggar upp och ger en energisk känsla.

Vi erbjuder företagen kaffemaskiner, ur vilka man när som helst får färskt kaffe med en knapptryckning. Skulle du kanske på morgonen vilja ha stark espresso alternativt cappucino eller latte? Vill du i stället för kaffe välja kakao eller te? Allt lyckas. Det finns mycket smakvariationer, och dessa kan förhandsinställas i apparaterna enligt önskemål.

Att skaffa en kaffeautomat till arbetsplatsen eller företaget är lönsamt i det skedet när kaffedrickarna är minst 10 personer, inkluderande personalen och kunderna. Genom att använda en kaffeautomat sparar du tid, som annars skulle gå till att skaffa kaffe och andra tillbehör, att koka och diska.

Det blir inte heller något svinn när man använder en apparat. När man själv kokar kaffe kan till och med upp till 20% av det bryggda kaffet hamna i diskhon, eller så tar det bryggda kaffet slut och man måste koka mera. Traditionella kaffekokare kan även vara en brandrisk, ifall man glömmer att stänga dem.

När man väljer en kaffemaskin bör man beakta användningsbehovet: en kaffemaskin för hemmabruk lämpar sej oftast inte till ett kontor, där kraven på effektivitet och hållbarhet är större. Vår expert hjälper att välja en lösning som lämpar sej för era behov.

Till vårt sortiment hör snabba Cafitesse-maskiner, vilka serverar en mugg på några sekunder, samt bönmaskiner, som mal kaffet från färska bönor. Företaget kan även själv bestämma om användningen av apparaterna skall vara avgiftsbelagt eller ej. Som betalmedel fungerar mynt, kort samt nuförtiden även MePay- eller MobilePay-applikationer.

Vi leasar kaffeautomater. Totalpriset består av månadshyran samt råvarorna enligt förbrukning. Vårt tjänstepaket består av maskininstallationen (till befintligt färskvattenrör med ¾” eller ½” kran), regelbunden service och rengöring samt leveranser av råvaror. Vi betjänar våra kunder även snabbt vid akuta servicesituationer.

En hurudan kaffeautomat skulle vara lämplig för Er? Ta kontakt och be om en gratis förevisning!

Automater som vi representerar:

Råvaror:

Såhär har vi lyckats

SOP-Metal är nöjd med kaffeautomatens kvalitet och hastighet

SOP-Metals dagliga verksamhet är hektiskt i såväl produktionen, planeringen som i försäljningen. Till förmiddags- och eftermiddagskaffet samlas hela personalen, vilket förutsätter snabbhet och driftssäkerhet av kaffearrangemangen. Samarbetet med Ekman Systems möjliggör att företagets personal får gott kaffe snabbt och bekvämt. SOP-Metal har anskaffat kaffeautomaterna till sina verksamhetsutrymmen i snart 10 års tid från Ekman Systems, och företaget har varit nöjd med dessa.

Vattenautomater

Man uppnår många hälsoeffekter genom att dricka vatten. När du dricker tillräckligt med vatten, rengörs kroppen och vätskebalansen upprätthålls. Eftersom största delen av hjärnan består av vatten, påverkar en vätskebrist direkt de kognitiva funktionerna. Detta kan visa sej i form av huvudvärk, trötthet, koncentrationsstörningar och försämring av minnet. Man borde dricka vatten regelbundet även på arbetsplatsen. Med hjälp av en vattenautomat finns fräscht vatten alltid tillgängligt.

Från vårt sortiment av vattenautomater får man nerkylt eller rumstempererat vatten med eller utan kolsyra. Vattenautomaten ansluts direkt till vattenrör med ¾” eller ½” kran och vi installerar även ett skydd för vattenskador i ventilen. Med ett filter erhålles högklassiskt kranvatten: man kan avlägsna kalk, mikroplaster och övriga möjliga smutspartiklar från kranvattnet.

Automaten kan placeras på befintligt bord eller på ett eget underlagsskåp som säljs som tilläggsutrustning. I skåpet finns integrerat en ställning för engångsmuggar. Det är även möjligt att fylla på en egen dryckesflaska ur automaten.

Vattenintaget har en positiv inverkan på personalens välbefinnande och aktivitet, så det löns att skaffa en vattenautomat, ur vilken personalen kan fylla sitt glas eller flaska snabbt och bekvämt. Vattenautomater placerade i väntutrymmen upplevs även som en bra tilläggsservice, och kunderna orkar bättre vänta på sin tur.

En hurudan vattenautomat skulle vara lämplig för Er? Ta kontakt och fråga mera!

Vi representerar

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!