fbpx

Kahvi­automaatti
työpaikalle

Löydetään yhdessä työpaikkasi kokoon ja tarpeisiin parhaiten soveltuva kahviautomaatti!

Minkälainen kahvikone teille sopisi? Ota meihin yhteyttä. Tuotevalikoimastamme löydät kaikkiin tarpeisiin soveltuvat laitteet.

kahvikoneet, kahvit ja tarvikkeet

Cafe Ekman on kokonaisvaltainen kumppanisi

Myydyimmät kahvi- ja vesiautomaattimme

Hinta alk. 55€ / kk

Cafitesse Quantum Q110

Huippunopea kahviautomaatti suuriin kahvituksiin. Jopa 700 kupillista kahvia tunnissa. Kupillinen herkullista kahvia valmistuu noin neljässä sekunnissa.

Cafitesse Excellence Touch

Tehokas kahviautomaatti, josta saa mustan kahvin lisäksi laajan valikoiman maukkaita erikoiskahveja. Nopea laite suuriin ja pieniin kahvituksiin.

Cafitesse Compact Touch

Cafitesse Compact tarjoaa erinomaisen yhdistelmän kahvivaihtoehtoja. Soveltuu esimerkiksi pienemmille yrityksille tai itsepalveluun.

Saeco Magic M2

Saeco Magic M2 sopii niin toimistoon kuin kahvilaan. Koneella valmistat superherkulliset espressopohjaiset kahvit. Maidonvaahdottimen ansiosta saat kahveihin erinomaisen creman.

Evo MF13 Classic

Joutsenmerkitty papukone, jolla valmistat herkulliset kahvit tuoreista pavuista. Koneesta saat kaakaon lisäksi myös herkulliset erikoiskahvit.

Quaba Q1 vesiautomaatti

Tyylikäs vesiautomaatti, josta saat huoneenlämpöisen tai raikkaan kylmän veden kuplilla tai ilman. Saatavana pöydälle sijoitettavana tai alakaapilla. Hinta alk. 39 €/kk.

Kahviautomaatti leasing - Muista myös leasing optio!

Jacobs Cafitesse konsepti - sinulle, joka haluat tyyliä, helppokäyttöisyyttä ja hyvää makua

Jacobs Cafitesse -konsepti sisältää nykyaikaiset, energiaa säästävät kahvinvalmistuslaitteet, hyvänmakuiset vastuullisesti tuotetut kahvit sekä tarvikkeet onnistuneiden kahvitusten luomiseen.

Hygieeniset pakkaukset

Suljettu tuotantoprosessi, ilmatiivisti suljetut, hygieeniset pakkaukset sekä innovatiiviset Cafitesse- laitteet varmistavat terveysturvallisen kahvituksen

Vähennä hävikkiä

Tavallisesta suodatinkahvista jopa 30 % joutuu viemäriin. Cafitesse-kahvi valmistuu nopeasti, tuoretta kahvia on saatavilla aina. Hävikkiä ei synny, koska vanhentunutta kahvia ei tarvitse heittää pois.

Ei kahvijätettä tai suodatin­pusseja

Tavallista kahvia suodatettaessa kilosta kuivaa kahvia synty n. 3 kiloa märkää kahvijätettä. Cafitessesta ei synny lainkaan märkää kahvijätettä.

Vastuullinen valinta

Cafitesse- kahvi kasvatetaan vastuullisesti UTZ- sertifioiduilla tiloilla. Koko tuotantoketjussa on panostettu luontoa säästäviin ratkaisuihin - mm. Pavut paahdetaan vihreällä energialla.

Referenssit - tutustu tyytyväisten asiakkaidemme tarinoihin

SOP-Metallilla ollaan tyytyväisiä kahviautomaatin laatuun ja nopeuteen, “Nyt on kahvin maku kohdillaan”

SOP-Metallin päivittäinen toiminta on hektistä niin tuotannossa, suunnittelussa kuin myynnissäkin. Aamu- ja iltapäiväkahville istutaan yhdessä koko henkilökunnan kesken, mikä edellyttää kahvitusratkaisulta nopeutta sekä toimintavarmuutta.

Lue lisää aiheesta - tutustu tyytyväisten asiakkaidemme tarinoihin

Milloin kahvikoneen tai kahviautomaatin hankkiminen kannattaa?

Kahviautomaatin hankkiminen työpaikalle tai toimistoon on kannattavaa siinä vaiheessa, kun kahvinjuojia on vähintään 10 henkilöä päivittäin, sisältäen työntekijät sekä asiakkaat. Käyttämällä kahviautomaattia säästät aikaa, mikä muuten kuluisi kahvin ja muiden tarpeiden ostamiseen, kahvinkeittoon ja tiskaukseen. Kahviautomaatin käyttäminen vähentää merkittävästi myös hukkaan heitetyn kahvin määrää: Jopa 20 % kahvinkeittimellä keitetystä kahvista kaadetaan viemäriin. Perinteiset kahvinkeittimet voivat lisäksi aiheuttaa palovaaran, jos niitä ei muisteta sammuttaa.

Minkälainen kahvikone työpaikalleni sopii?

Kahvikoneen valinnassa tulisi aina huomioida sen käyttötarkoitus: Kotikäyttöön tarkoitettu kahvikone ei tehokkuutensa ja kestävyytensä puolesta sovellu toimistoon. Asiantuntijamme auttaa valitsemaan juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun. Valikoimaamme kuuluvat nopeat Cafitesse-kahvikoneet, jotka valmistavat kahvin muutamassa sekunnissa, sekä papukahviautomaatit, jotka jauhavat kahvin tuoreista pavuista. Yritys voi itse päättää, onko koneen käyttö ilmaista vai ottaako se siitä maksua. Maksuvälineenä toimii kolikko, kortti tai nykyisin myös MePay- tai MobilePay-sovellus.

Mitä tulee ottaa huomioon kahviautomaatin valinnassa?

Asiantuntijamme Timo Rajala listaa tärkeimmät syyt ja edut kahviautomaatin hankinnasta työpaikalle

Miksi työpaikalle kannattaa hankkia kahviautomaatti?

Kahvikoneen valinnassa tulisi aina huomioida sen käyttötarkoitus: Kotikäyttöön tarkoitettu kahvikone ei tehokkuutensa ja kestävyytensä puolesta

Minkälainen kahviautomaatti teille sopisi?
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Käydäänkö kahvilla?

Tervetuloa keskustelemaan lisää juuri Teille sopivan kahvilaitteen hankinnasta!

Varaa ilmainen tarvekartoitus

Täytä oheinen lomake ja merkitse toivomasi ajankohta tarvekartoitusta varten. Suosittelemme, että palaveri järjestetään paikanpäällä, mutta tarvittaessa myös etänä. Otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme yksityiskohdat.

PP dot KK dot VVVV
Hidden

Kahviautomaatti leasing

Tarjoamme kahvilaitteita leasing-sopimuksella. Leasing-sopimus eli kahvikoneen vuokraaminen on järkevä vaihtoehto, mikäli yritys ei halua käyttää suurta summaa kerrallaan laitteen hankintaan. Vuokran voi lisäksi vähentää verotuksessa.

Kahvikoneen leasing-aika on 1–5 vuotta, minkä jälkeen asiakas voi halutessaan jatkaa sopimusta vaikka vuodeksi kerrallaan tai lunastaa laitteen omakseen. Voimme myös tarjota asiakkaalle uuden kahvilaitteen. Vaihtoehtoisesti voimme sopimusajan päätyttyä noutaa laitteen veloituksetta pois asiakkaan luota. Leasing-hinta sisältää ainoastaan kahvilaitteen kuukausivuokran, ei raaka-aineita.

Toimitamme Etelä-Pohjanmaan
ja Pohjanmaan alueelle

Jätä yhteystietosi!

Kaffemaskin leasing

Vi erbjuder kaffemaskiner med leasingavtal. Leasingavtal, alltså att hyra en kaffemaskin, är ett förnuftigt alternativ om företaget inte vill använda en stor summa pengar på en gång för att köpa maskinen. Hyran kan dessutom dras av i beskattningen.

Leasingperioden för kaffemaskinen är 1–5 år, varefter kunden om så önskas kan förlänga avtalet med ett år i taget eller köpa maskinen. Vi kan även erbjuda kunden en ny kaffemaskin. Alternativt kan vi efter leasingperiodens slut hämta maskinen kostnadsfritt från kunden. Leasingpriset inkluderar endast den månatliga hyran för kaffemaskinen, inte råvaror.

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!