fbpx

Koti > Palvelut > Kahviautomaatit ja vesiautomaatit

Kahviautomaatit ja vesiautomaatit

Kahvikoneet

Kahvittelu on tärkeä osa suomalaista työkulttuuria, jossa kahvitauot työkavereiden kanssa koetaan usein päivän parhaiksi hetkiksi. Kahvia tarjotaan ensimmäisenä yritykseen tuleville vierailijoille, ja sitä pitääkin saada helposti kahvin mausta ja laadusta tinkimättä. On tutkittu, että esimerkiksi odotustiloissa tarjottu kahvi auttaa asiakasta odottamaan pidempään vuoroaan. Kahvilla on muitakin myönteisiä vaikutuksia; se piristää ja tekee olon energisemmäksi.

Tarjoamme yrityksille kahvikoneita, joista saat milloin tahansa tuoretta kahvia vain napin painalluksella. Kaipaatko kenties aamuisin vahvaa espressoa vai tekisikö mieli cappuccinoa tai lattea? Valitsetko kahvin sijaan mieluummin kaakaon tai teen? Kaikki onnistuu. Makuvaihtoehtoja on monia, ja ne voidaan valita koneeseen käyttäjien mieltymysten mukaan.

Kahviautomaatin hankkiminen työpaikalle tai toimistoon on kannattavaa siinä vaiheessa, kun kahvinjuojia on vähintään 10 henkilöä päivittäin, sisältäen työntekijät sekä asiakkaat. Käyttämällä kahviautomaattia säästät aikaa, mikä muuten kuluisi kahvin ja muiden tarpeiden ostamiseen, kahvinkeittoon ja tiskaukseen. Kahviautomaatin käyttäminen vähentää merkittävästi myös hukkaan heitetyn kahvin määrää: Jopa 20 % kahvinkeittimellä keitetystä kahvista kaadetaan viemäriin. Perinteiset kahvinkeittimet voivat lisäksi aiheuttaa palovaaran, jos niitä ei muisteta sammuttaa.

Kahvikoneen valinnassa tulisi aina huomioida sen käyttötarkoitus: Kotikäyttöön tarkoitettu kahvikone ei tehokkuutensa ja kestävyytensä puolesta sovellu toimistoon. Asiantuntijamme auttaa valitsemaan juuri teidän yrityksellenne sopivan ratkaisun. Valikoimaamme kuuluvat nopeat Cafitesse-kahvikoneet, jotka valmistavat kahvin muutamassa sekunnissa, sekä papukahviautomaatit, jotka jauhavat kahvin tuoreista pavuista. Yritys voi itse päättää, onko koneen käyttö ilmaista vai ottaako se siitä maksua. Maksuvälineenä toimii kolikko, kortti tai nykyisin myös MePay- tai MobilePay-sovellus.

Meiltä saat kahvikoneet leasing-sopimuksella. Kahviautomaatin hinta määräytyy kuukausittaisesta vuokrasta (alk. 50 €/kk). Palvelupakettimme sisältää kahvikoneen, asennuksen (kylmävesijohtoverkkoon asennettuun ¾’’ tai ½’’ tulovesihanaan), säännöllisen huollon ja puhdistuksen sekä raaka-aineiden toimituksen. Palvelemme asiakkaita nopeasti myös yllättävissä huoltotarpeissa.

Minkälainen kahvikone teille sopisi? Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen esittely!

Kahviautomaatit, joita edustamme:

Raaka-aineet:

Näin olemme onnistuneet

SOP Metal

SOP-Metallin päivittäinen toiminta on hektistä niin tuotannossa, suunnittelussa kuin myynnissäkin. Aamu- ja iltapäiväkahville istutaan yhdessä koko henkilökunnan kesken, mikä edellyttää kahvitusratkaisulta nopeutta sekä toimintavarmuutta. Yhteistyö Ekman Systemsin kanssa mahdollistaa sen, että yrityksen työntekijät saavat hyvää kahvia nopeasti ja vaivattomasti. SOP-Metal on hankkinut kahvilaitteet toimitiloihinsa jo lähes 10 vuoden ajan Ekman Systemsiltä, ja yritys on ollut näihin tyytyväinen.

Vesiautomaatit

Vedenjuonnilla on lukuisia terveysvaikutuksia. Kun juot riittävästi vettä, puhdistat elimistöäsi ja ylläpidät nestetasapainoasi. Koska aivoista suurin osa on vettä, vaikuttaa nestehukka välittömästi kognitiivisiin toimintoihin. Tämä voi ilmetä päänsärkynä, väsymyksenä, keskittymisvaikeuksina ja muistin heikkenemisenä. Vettä pitäisikin muistaa juoda säännöllisesti myös työpaikalla. Vesiautomaatin avulla raikas vesi on aina helposti saatavilla.

Valikoimaamme kuuluvista vesiautomaateista saa jäähdytettyä tai huoneenlämpöistä vettä hiilihapolla tai ilman. Vesiautomaatti liitetään suoraan kylmävesijohtoverkkoon asennettuun ¾’’ tai ½’’ tulovesihanaan. Vesiautomaattiin liitettävän suodattimen avulla vesijohtovedestä saadaan entistä laadukkaampaa: Vedestä voidaan poistaa kalkkia, mikromuoveja ja muita mahdollisia vesijohtoverkostosta irtoavia epäpuhtauksia.

Tarjoamme vesiautomaatteja yrityksille leasing-sopimuksella. Asennamme automaatin valmiiseen vesijohtoliitäntään, ja sen yhteydessä kytkemme venttiiliin vesivahinkosuojan. Vesiautomaatti voidaan asentaa asiakkaan omalle pöytätasolle tai lisävarusteena myytävän alakaapin päälle. Alakaappiin on integroitu teline kertakäyttömukeja varten. Halutessasi voit täyttää automaatista myös oman juomapullon.

Koska vedenjuonnilla on paljon myönteisiä vaikutuksia henkilön vireystilaan, kannattaa työpaikalle hankkia vesiautomaatti, josta työntekijä voi täyttää lasinsa tai vesipullonsa helposti ja nopeasti. Yrityksen oman henkilökunnan lisäksi myös asiakkaat arvostavat juoma-automaatteja. Esimerkiksi odotustiloihin sijoitettu juoma-automaatti koetaan usein hyvänä lisäpalveluna, jonka avulla asiakas jaksaa odottaa pidempään vuoroaan.

Minkälainen vesiautomaatti teille sopisi? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Edustamiamme brändejä

Toimitamme Etelä-Pohjanmaan
ja Pohjanmaan alueelle

Jätä yhteystietosi!

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!