fbpx

Koti > Meistä

Meistä

Perheyrityksemme juuret ovat syvällä Pohjanmaalla. Olemme palvelleet alueen yrityksiä yli 60 vuoden ajan jo toisessa polvessa. Toimintamme ydin on paikallinen ja ripeä palvelu suomeksi ja ruotsiksi.

”Kaikkea konttoriin” on ollut Ekman Systemsin lupaus lähes yrityksen perustamisesta lähtien. Vaikka konttorit ovat muuttuneet tiukasti ohjatuista työpaikoista joustaviin työaikoihin ja etätyöhön, ajatus asiakkaiden palvelemisesta kattavasti ei ole hävinnyt minnekään.

Toimiva työympäristö

Toimiva työympäristö tarkoittaa mahdollisuutta keskittyä työn tekemiseen ilman turhia töitä tai keskeytyksiä, toimivilla työvälineillä ja ergonomisesti oikeanlaisessa sekä viihtyisässä työpisteessä. Kun pystyy keskittymään asiaan, voi myös tehdä tulosta.

Aika on meillä kaikilla kortilla. Mitä isommaksi työympyrät kasvavat, sitä vähemmän meillä on aikaa itse selvittää asioita. Periaatteemme on myydä ratkaisuja tarpeisiisi, ei pelkkiä tuotteita. Tämän vuoksi erikoistuneet vastuumyyjämme kartoittavat aina ensin tarpeesi, minkä jälkeen hoidamme tuotteiden tilauksen, toimituksen ja asennuksen. Pidämme toimittamastamme huolta myös jälkikäteen: ylläpidämme ja huollamme tuotteemme sopimuksen mukaan.

Yhteistyö

Olemme sitoutuneet yritykseesi. Tämä tarkoittaa sitä, että pidämme lupauksemme, pysymme paikallisena ja olemme tavoitettavissa henkilökohtaisesti, silloin kun tarvitset meitä.

Kehittyminen

Maailma muuttuu ja me muutumme maailman mukana. Yrityksen perustajan Eugen Ekmanin muotoilema lupaus ”Kaikkea konttoriin” on laajentunut 2000-luvulla lupaukseksi ”Make your workplace work”. Ydinajatus on tallella: toimitamme kaiken, jotta yrityksesi toimistotyöt sujuisivat helposti ajasta ja paikasta riippumatta.
Make your workplace work – Ekman Systems

Edustamiamme brändejä

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!