fbpx

Koti > Palvelut > Monitoimilaitteet ja huoltopalvelut

Monitoimilaitteet ja huoltopalvelut

Monitoimilaitteet ja dokumentinkäsittely

Yrityksissä käsitellään joka päivä valtava määrä tietoa. Tulostus, kopiointi ja skannaus kuuluvatkin jokaisen toimiston perustoimintoihin. Kun nämä toiminnot sujuvat mahdollisimman mutkattomasti, voi työntekijä keskittyä työtehtäviinsä ja työn tuottavuus paranee.

Myymme tulostimia kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin, aina pienyrityksistä digipainoihin. Valikoimaamme kuuluvat sekä lasertulostimet että niin sanotut monitoimilaitteet.

 

Monitoimilaite tai monitoimitulostin on nimensä mukaisesti laite, johon on yhdistetty tulostimen, kopiokoneen ja skannerin toiminnot. Edustamme maailman suosituimpia tuotemerkkejä Konica Minolta, Epson, Brother ja HP.

 

Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua, sillä saman katon alta voit hankkia laitteet, tulostinmusteet, tulostuspaperit sekä huoltopalvelut.

Olemme jo vuosikymmeniä toimineet Konica Minoltan valtuutettuna jälleenmyyjänä Vaasassa. Konica Minolta on maailmanlaajuisesti yksi suurimmista monitoimilaitetoimittajista. Yritys tarjoaa innovatiivisia ja tehokkaita laitteita, joiden suunnittelussa käyttäjä on keskiössä.

 

Konica Minoltan monitoimilaitteiden avulla hallitset saumattomasti ja kustannustehokkaasti kaikkia yrityksen paperisia ja sähköisiä asiakirjoja ajasta ja paikasta riippumatta esimerkiksi mobiililaitteellasi. Kun keskität tulostuksen henkilökohtaisilta tulostimilta monitoimilaitteille ja otat käyttöön tulostuksenhallinnan, saat aikaan säästöjä ja työn tehokkuus paranee.

Jokaisella yrityksellä on omat tarpeensa ja toiveensa tulostuksen ja dokumentinhallinnan suhteen. Meidän tehtävämme on selvittää, minkälainen tulostusratkaisu palvelee näitä tarpeita parhaiten. Asiantuntijamme kartoittaa veloituksetta yrityksellenne sopivan laiteratkaisun. Ratkaisukeskeisyys on toiminnassamme avainasemassa. Jotta työnkulku organisaation sisällä olisi mahdollisimman sujuvaa, tulee laitteen lisäksi miettiä, minkälaisia yrityksen toiminnan kannalta tärkeitä ohjelmistoja siihen tulisi asentaa. Meiltä saat apua erityistarpeisiin, kuten älyskannaukseen, suojattuun tulostamiseen, tietoturva-asioihin ja kustannusseurantaan.

Laitteet voi ostaa, hankkia leasing-sopimuksella tai laitteen käyttöoikeus voi olla osana kokonaispalvelua, jolloin muuttuvat tarpeet pystytään joustavasti huomioimaan ja laitteet vaihtamaan pienempiin tai suurempiin tarpeen mukaan. Laitehankinnan yhteydessä voit solmia kanssamme huoltosopimuksen, jolloin me pidämme puolestasi huolen siitä, että laitteesi ovat aina toimintakunnossa.

Haluatko kysyä lisää monitoimilaitteista ja kartoittaa yrityksellesi sopivan vaihtoehdon?
Ota yhteyttä!

Huoltopalvelut

Huoltopalvelut ovat olennainen osa kokonaisuutta. Kun laitteet toimivat, sujuu työnteko mutkattomasti ja ilman turhia keskeytyksiä. Meillä on oma paikallinen huoltotiimi, joten sopimusasiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että huolto tulee nopeasti paikalle tarvittaessa. Kiireellisissä tapauksissa olemme usein paikalla jopa samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Monitoimilaitteet voidaan kytkeä etähallintajärjestelmään, jolloin voimme valvoa etänä asiakkaan laitteen toimintaa ja lähettää automaattisesti lisää väriainetta sen ollessa vähissä. Näemme myös automaattisesti laskutusta varten laitteen mittaritiedot eli kuinka paljon mustavalko- ja väritulosteita laitteella on otettu. Tämä säästää asiakkaan aikaa. Etävalvonnan avulla pystymme ennakoimaan tarvittavan huollon ja mahdollisten varaosien tarvetta.

ISO 14001 laatusertifioidun ympäristöohjelmamme mukaisesti hävitämme ja kierrätämme käytetyt laitteet. Hyväkuntoiset vaihtolaitteet perushuolletaan, jolloin niillä on usein vielä käytettynäkin moniksi vuosiksi käyttöarvoa. Laitteiden uusiokäytöllä säästetään luontoa.

Haluatteko käyttää aikanne siihen, mikä on teille tärkeintä? Ota yhteyttä ja kysy lisää huoltopalveluistamme!

Edustamiamme brändejä

Kaffemaskin leasing

Vi erbjuder kaffemaskiner med leasingavtal. Leasingavtal, alltså att hyra en kaffemaskin, är ett förnuftigt alternativ om företaget inte vill använda en stor summa pengar på en gång för att köpa maskinen. Hyran kan dessutom dras av i beskattningen.

Leasingperioden för kaffemaskinen är 1–5 år, varefter kunden om så önskas kan förlänga avtalet med ett år i taget eller köpa maskinen. Vi kan även erbjuda kunden en ny kaffemaskin. Alternativt kan vi efter leasingperiodens slut hämta maskinen kostnadsfritt från kunden. Leasingpriset inkluderar endast den månatliga hyran för kaffemaskinen, inte råvaror.

Kahviautomaatti leasing

Tarjoamme kahvilaitteita leasing-sopimuksella. Leasing-sopimus eli kahvikoneen vuokraaminen on järkevä vaihtoehto, mikäli yritys ei halua käyttää suurta summaa kerrallaan laitteen hankintaan. Vuokran voi lisäksi vähentää verotuksessa.

Kahvikoneen leasing-aika on 1–5 vuotta, minkä jälkeen asiakas voi halutessaan jatkaa sopimusta vaikka vuodeksi kerrallaan tai lunastaa laitteen omakseen. Voimme myös tarjota asiakkaalle uuden kahvilaitteen. Vaihtoehtoisesti voimme sopimusajan päätyttyä noutaa laitteen veloituksetta pois asiakkaan luota. Leasing-hinta sisältää ainoastaan kahvilaitteen kuukausivuokran, ei raaka-aineita.

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!