fbpx

Hem > Om oss

Om oss

Vårt familjeföretags rötter finns djupt i Österbotten. Vi har betjänat områdets företag och organisationer under 60 års tid i två generationer. Kärnan i vår verksamhet är snabb och lokal betjäning på finska och svenska.

”Allt för kontoret” har varit Ekman Systems löfte nästan ända sedan företaget grundades. Fastän kontoren förändrats från att vara strängt styrda arbetsplatser till att ha flexibla arbetstider och distansarbete, så har inte passionen för att betjäna kunderna försvunnit någonstans.

Funktionell arbetsmiljö

När man har praktiska verktyg på en ergonomiskt och trivsamt utformad arbetsplats, och kan koncentrera sig på sitt arbete utan onödiga avbrott, kallar vi det för en fungerande arbetsmiljö. När man kan fokusera på sin arbetsuppgift, kan man även åstadkomma resultat.

Vi har alla begränsat med tid. Ju större verksamheten blir desto mindre tid har vi att själva hålla reda på alla detaljer. Vår princip är att uppfylla dina behov, inte enbart att förse dig med produkter. Våra specialiserade försäljare kartlägger alltid först kundens behov, så att vi kan offerera fungerande lösningar. Vi sköter om beställningarna, leveransen och installeringarna. Efteråt tar vi också hand om det vi levererat: vi underhåller och servar våra produkter enligt överenskommelse.

Samarbete

Vi lämnar inte ditt företag i sticket. Det innebär att vi håller det vi lovat, förblir lokala och är personligen anträffbara då när du behöver oss.

Utveckling

Världen förändras och vi förändras med den. Löftet som företagets grundare Eugen Ekman utformade, ”Allt för kontoret”, har på 2000-talet utvidgats till ”Make your workplace work”. Grundtanken finns kvar: vi levererar allt för att kontorsarbetet i ditt företag ska löpa smidigt oberoende av tid och plats.

Make your workplace work – Ekman Systems

Vi representerar

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!