fbpx

Miksi työpaikalle kannattaa hankkia kahviautomaatti?

1. Kahviautomaatti säästää työntekijöiden aikaa

Kahvi on aina tuoretta ja saatavilla heti, kun sitä tarvitaan. Työntekijöiden aika ei kulu kahvin ja muiden tarpeiden ostamiseen, kahvinkeittoon ja tiskaukseen, vaan he voivat keskittyä omiin työtehtäviinsä.

2. Kahviautomaatti on turvallinen kahvitusratkaisu

Normaali kahvinkeitin voi unohtua vahingossa päälle ja aiheuttaa paloturvallisuusriskin. Tätä ongelmaa ei ole kahviautomaateissa. Lisäksi asennamme kahvilaitteisiimme aina Water Block -vesiturvaventtiilin, joka katkaisee liiallisen vedentulon vuodon sattuessa.

3. Kahviautomaatti vähentää yrityksesi kahvihävikkiä

Pauligin ja Luken tekemän tutkimuksen mukaan suomalaisten vuosittainen kahvihävikki yhtä henkilöä kohden on noin 2,5 litraa. Isoimmissa yrityksissä kahvia voi mennä viemäriin vuoden aikana kymmeniä tai jopa satoja litroja. Kahviautomaatilla valmistat kahvia juuri sen verran, mitä kulutat, jolloin hävikkiä ei synny.

4. Henkilökunta, asiakkaat ja vierailijat arvostavat toimivaa kahvitusratkaisua

Kahvitauot ovat tärkeä osa suomalaista yrityskulttuuria. Kun tarjoat henkilökunnalle toimivan kahvitusratkaisun ja mahdollisuuden valita juomaksi jopa erikoiskahveja, tuot arkeen hieman luksusta ja osoitat arvostavasi työntekijöitäsi. Laadukas kahvikone voi myös tukea yrityksesi imagoa asiakkaiden ja vierailijoiden silmissä.


Ot yhteyttä:

Timo Rajala

timo.rajala@ekmansystems.fi

044 320 4600

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!