fbpx

Varför köpa kaffemaskin till arbetsplatsen?

1. En kaffeautomat sparar personalens tid

Kaffet är alltid färskt och genast tillgängligt. Personalen behöver inte slösa sin dyrbara tid på att skaffa tillbehör till kokandet och slipper diska, de kan i stället fokusera på sina arbetsuppgifter.

2. Kaffeautomaten är en säker lösning

Traditionella kaffekokare kan vara en brandrisk, ifall man glömmer att stänga av dem. Det här problemet slipper du med en kaffeautomat. Vi installerar alltid även en så kallad Water Block-vattensäkerhetsventil, som stänger av överflödet av vatten ifall en vattenläcka framstår.

3. Med kaffeautomat minskar du företagets kaffesvinn

Enligt en undersökning gjord av Paulig och Luke är det årliga kaffesvinnet per finländare cirka 2,5 liter. I de stora företagen kan tiotals eller till och med hundratals liter kaffe gå till spillo under året. Med kaffemaskinen gör du precis den mängden kaffe du förbrukar, och minimerar mängden som går till spillo.

4. Personal, kunder och besökare uppskattar en fungerande kaffelösning

Kaffepausen är en viktig del av den finländska arbetskulturen. När du erbjuder din personal en fungerande kaffelösning och möjligheten att även välja mellan specialkaffen ger en extra lyx till vardagen och visar att du värdesätter dina medarbetare. En kaffemaskin av hög kvalitet kan också stödja bilden av ditt företag i kunders och besökares ögon.


Ta kontakt!

Timo Rajala

timo.rajala@ekmansystems.fi

044 320 4600

Kaffemaskin leasing

Vi erbjuder kaffemaskiner med leasingavtal. Leasingavtal, alltså att hyra en kaffemaskin, är ett förnuftigt alternativ om företaget inte vill använda en stor summa pengar på en gång för att köpa maskinen. Hyran kan dessutom dras av i beskattningen.

Leasingperioden för kaffemaskinen är 1–5 år, varefter kunden om så önskas kan förlänga avtalet med ett år i taget eller köpa maskinen. Vi kan även erbjuda kunden en ny kaffemaskin. Alternativt kan vi efter leasingperiodens slut hämta maskinen kostnadsfritt från kunden. Leasingpriset inkluderar endast den månatliga hyran för kaffemaskinen, inte råvaror.

Kahviautomaatti leasing

Tarjoamme kahvilaitteita leasing-sopimuksella. Leasing-sopimus eli kahvikoneen vuokraaminen on järkevä vaihtoehto, mikäli yritys ei halua käyttää suurta summaa kerrallaan laitteen hankintaan. Vuokran voi lisäksi vähentää verotuksessa.

Kahvikoneen leasing-aika on 1–5 vuotta, minkä jälkeen asiakas voi halutessaan jatkaa sopimusta vaikka vuodeksi kerrallaan tai lunastaa laitteen omakseen. Voimme myös tarjota asiakkaalle uuden kahvilaitteen. Vaihtoehtoisesti voimme sopimusajan päätyttyä noutaa laitteen veloituksetta pois asiakkaan luota. Leasing-hinta sisältää ainoastaan kahvilaitteen kuukausivuokran, ei raaka-aineita.

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!