fbpx

Varför köpa kaffemaskin till arbetsplatsen?

1. En kaffeautomat sparar personalens tid

Kaffet är alltid färskt och genast tillgängligt. Personalen behöver inte slösa sin dyrbara tid på att skaffa tillbehör till kokandet och slipper diska, de kan i stället fokusera på sina arbetsuppgifter.

2. Kaffeautomaten är en säker lösning

Traditionella kaffekokare kan vara en brandrisk, ifall man glömmer att stänga av dem. Det här problemet slipper du med en kaffeautomat. Vi installerar alltid även en så kallad Water Block-vattensäkerhetsventil, som stänger av överflödet av vatten ifall en vattenläcka framstår.

3. Med kaffeautomat minskar du företagets kaffesvinn

Enligt en undersökning gjord av Paulig och Luke är det årliga kaffesvinnet per finländare cirka 2,5 liter. I de stora företagen kan tiotals eller till och med hundratals liter kaffe gå till spillo under året. Med kaffemaskinen gör du precis den mängden kaffe du förbrukar, och minimerar mängden som går till spillo.

4. Personal, kunder och besökare uppskattar en fungerande kaffelösning

Kaffepausen är en viktig del av den finländska arbetskulturen. När du erbjuder din personal en fungerande kaffelösning och möjligheten att även välja mellan specialkaffen ger en extra lyx till vardagen och visar att du värdesätter dina medarbetare. En kaffemaskin av hög kvalitet kan också stödja bilden av ditt företag i kunders och besökares ögon.


Ta kontakt!

Timo Rajala

timo.rajala@ekmansystems.fi

044 320 4600

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!