fbpx

Pigga upp företagets anställda och kunder med en sommargåva!

Nu är ett ypperligt tillfälle att tacka personalen och kunderna för samarbetet under årets början! Med en sommargåva visas uppskattning emot dom anställda, och just därför kan man se det som en investering istället för en utgift. En uppskattad anställd trivs oftast bra och är ännu mera motiverad i sitt arbete.

Vi har satt ihop en del idéer på företagsgåvor med bra kvalitet. Välj någon av dessa som passar just Er eller fråga efter andra alternativ av våra försäljare. Kampanjpriserna är giltiga till den 30.6.2024 om inget annat nämns.


Golfbollar med tryck


Se till att ditt företag syns även på golfbanan! Kvalitetsgolfbollar med ditt företags eget tryck är en rolig och användbar sommargåva till de anställda som gillar att spendera tid på golfbanan.

Golfbollserbjudandet gäller fram till 30.4.2024. Fraktkostnaden är 15 € (moms 0 %) och läggs till priserna.

Kolla in erbjudandet genom knappen nedan.


Vinga RPET Sortino Trail kylryggsäck

Produkt 51102

Kylryggsäck som passar utmärkt till alla utflykter, stora som små. Kylryggsäcken är försedd med två fickor på sidorna samt en större ficka fram. Den är tillverkad i 50 % återvunnet material från PET-flaskor med detaljer i konstläder och bomull. Kylryggsäcken håller kylan bra och du får enkel åtkomst med hjälp av locköppningen. På insidan av locket finns en nätficka med plats för en kylklamp så du får kyla i den övre delen av ryggsäcken som naturligt sprider sig ned i väskan. Den tjocka PEVA-vadderingen gör att kylryggsäcken håller kylan länge. Den är dessutom enkel att torka ur efter att den använts.

Färgalternativ: svart, grå, marinblå
Innehållsvolym: 19 l
Produktbredd (cm): 15
Produkthöjd (cm): 36
Produktlängd (cm): 30,5
Vikt(g): 720

Mängd (st.)15-1920-4950-99100-
Pris €/
produkt
44,9039,9033,9029,90

Priser MOMS 0%. I priserna ingår kampanjprodukter, logomärkning på en lädertag och transport. OBS! Finns även tillgänglig utan tryck. Fråga pris separat.


Vinga Lean vattenflaska 0.6L

Stilig vattenflaska till kontoret, hem eller gymmet i BPA-fri tritanplast. Öglan på locket gör den enkel att hänga på t.ex. motionscykelns styrstång samt att den nätta formen gör att den passar i de flesta mugghållare. Flaskan är enkel att rengöra och den kan tvättas i diskmaskinen (för korken rekommenderas handdisk). Passar bra att lägga ett tryck på.

Vi erbjuder ett brett utbud av vackra färger. Vid behov kan du få en personlig presentförpackning till alla våra produkter mot en extra kostnad.

Innehållsvolym: 0,6 l
Produkthöjd: 23,5 cm
Produktbredd: 6,5 cm
Produktvikt: 145 g

Mängd (st.)15-1920-4950-99100-
Pris €/
produkt
13,9012,909,907,90

Priser moms 0 %. I priserna ingår kampanjprodukter, 1-färgs tampotryck (max 25x70mm) och transport.


Keramisk kaffemug

Tryck din kaffemugg med din egen företagslogo! Forza-kaffemuggen finns med blank vit utsida. Insidan är blank vit eller färgad. Flera färgalternativ finns tillgängliga.

Mängd (st.)3672108288
Pris €/
produkt
5,655,304,954,25

Priser MOMS 0%. I priserna ingår kampanjprodukter, tampotryck och transport.


TICK MASTER™ fästingborttagare

Sjukdomar som sprids av fästingar, såsom borrelios och fästingburen encefalit, utgör allvarliga hälsorisker som kan påverka livskvaliteten betydligt. Därför är det viktigt att säkerställa att fästingar tas bort från huden snabbt och effektivt. Här kommer Tick Master™ – verktyget för att avlägsna fästingar till din hjälp.

Tick Master™ är designad och tillverkad med högsta kvalitet i Finland, där man vet vikten av att bekämpa spridningen av fästingar. Det här verktyget ger användaren ett enkelt och säkert sätt att ta bort fästingar från huden, oavsett om det är en nymf eller en fullvuxen fästing. På så vis kan du undvika onödiga hälsorisker och njuta av utomhusaktiviteter utan bekymmer.

Tick Master™-funktioner:

1. Olika storlekar på huvuden: Verktyget har speciellt utformade huvuden för både nymfer och fullvuxna fästingar, vilket gör det möjligt att säkert och effektivt ta bort fästingar i alla situationer.

2. Säker användning: Ergonomisk design och högkvalitativa material garanterar en säker och bekväm användarupplevelse.

3. Lätt att rengöra: Tick Master™ är lätt att rengöra efter användning, vilket gör det enkelt att hålla den ren och redo för användning.

4. Hållbar och tillförlitlig: Tillverkad av hållbara material som garanterar verktygets långa livslängd och tillförlitlighet.

Ta hand om dig själv och dina nära genom att skydda dig mot de risker som fästingar kan medföra med Tick Master™ – verktyget för fästingavlägsning. Låt inte fästingar förstöra dina utomhusaktiviteter – ta tag i Tick Master™ och njut av naturen utan bekymmer!

Färgalternativ: svart, vit, lime, pink och blå
Vid beställningar av över 2500 st. kan man få med kustomiserad förpackning. Fråga mera.

Mängd (st.)1002505001000
Pris €/
produkt
3,903,302,902,20

Priser MOMS 0%. I priserna ingår kampanjprodukter, 1-färgs tryck och transport.


MO7455-48 AMERICA -solglasögon

Klassisk solglasögon i retrostil med kategori 3 linser, som är ett bra val för sommarens soliga dagar.

Solglasögonen är UV400-godkända, som betyder att linserna hindrar skadliga UV-strålning helt och hållet. Företagets logo kan tryckas på solglasögonens båge.

Mängd (st.)50100200300
Pris €/
produkt
3,503,102,852,40

Priser MOMS 0%. I priserna ingår kampanjprodukter, 1-färgs tryck och transport.


MO6492-04 RHODOS -solglasögon

Solglasögon med svartbelagda bambubågar och heltäckande spegelglas. En klassisksolglasögondesign tillverkad av ett hållbart material. Eftersom bambun är belagd med svart är det mindre märkbart att glasögonen är gjorda av trä. Dom har UV400-skydd och kan därför användas dagligen under soliga sommardagar. Bambu är ett naturmaterial och därav kan produktens färg och storlek variera lite.

Solglasögonen finns i tre olika linsalternativ: blå, blank silver och svart.

Mängd (st.)50100200300
Pris €/
produkt
8,907,606,905,90

Priser MOMS 0%. I priserna ingår kampanjprodukter, lasergravering och transport.


Vinga-presentkort

Vi tycker det är fint att ge, men det allra finaste är att ge något som man vet att mottagaren vill
ha och behöver. Vårt gåvokort passar alla tillfällen oavsett om det är för att visa uppskattning,
motivera personal eller för att fira en milstolpe.

Utöver det ekologiska Low Impact -kortet finns även sju andra kort i olika prisklasser att välja mellan. I alla kort ingår ett finskt välgörenhetsmål: Hope ry. Nyhet: som immateriellt alternativalternativ t.ex. Finnkino.

Med hjälp av testkoderna bakom knappen kan du utforska det fantastiska produktutbudet på korten. Fråga priser av vår försäljare.


Alla produkter i Båstadgruppens broschyr –25% !

Utnyttja vårt rabatterbjudande nu och skaffa enhetliga arbetskläder till ditt företags anställda med eller utan logotryck. Tillgängliga exempelvis t-skjortor, hoodies, jackor, byxor, skor och liknande.

Alla produkter i broschyren är rabatterade t.o.m. den 31.5.2024. Fråga vår försäljare angående priser och rabatter.


Alla Headwears TOP6 kepsar –20 % !


Alla våra mest populära kepsar är nu -20 %. Kolla in kepsmodellerna och priserna genom knappen nedan.


Vill ni se produkterna innan ni gör ert beslut så kommer jag gärna och visar dom på plats.

Tilläggsinformation och beställningar

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!