fbpx

Ny ansvarsperson på kaffesidan!

Timo Rajala är Ekman Systems nya kaffemaskinsförsäljare. Timo är tvåbarnspappa från Jakobstad, och har verkat inom försäljning sedan år 2006. Då verkade han som försäljningsrepresentant i ett familjeföretag som importerade dam- och herrkläder. Som en följd av generationsväxling fungerarede han som företagare i bolaget från 2016 till slutet av 2022.

På sin fritid hålls Timo sysselsatt förutom av barnen även av sitt intresse i kampsporter. Timo har fungerat som både aktiv och tränare i Hokutoryu Ju-Jutsu och kickboxing i över 20 års tid. Han har även tävlat framgångsrikt i bägge grenarna och i Ju-Jutsu vunnit bland annat EM- och FM-guld.

Timo kan kontaktas i alla ärenden gällande kaffe- och vattenautomater.

”Pandemin verkade negativt på klädesbranschen, varför det var dags att pröva på något nytt. Då jag hörde att Ekman Systems sökte en kaffemaskinsförsäljare, blev jag genast intresserad. Tidigare hade jag jobbat i ett familjeföretag med tre personer, så det är en trevlig omväxling att nu tillhöra en större arbetsgemenskap. Det var lätt att börja vid Ekman Systems, då atmosfären i bolaget är avspänd och de nya arbetskamraterna tog väl emot mej. Jag kände mej välkommen.

Försäljningsarbetet har alltid legat nära mitt hjärta. För mej är det viktigt att skapa en personlig och förtroendefull kumpanrelation med kunden. Jag är ivrig att få träffa och betjäna både nuvarande och nya kunder. Mej kan man kontakta med låg tröskel!”

KONTAKTUPPGIFTER:

Timo Rajala

timo.rajala@ekmansystems.fi

044 320 4600

Kaffemaskin leasing

Vi erbjuder kaffemaskiner med leasingavtal. Leasingavtal, alltså att hyra en kaffemaskin, är ett förnuftigt alternativ om företaget inte vill använda en stor summa pengar på en gång för att köpa maskinen. Hyran kan dessutom dras av i beskattningen.

Leasingperioden för kaffemaskinen är 1–5 år, varefter kunden om så önskas kan förlänga avtalet med ett år i taget eller köpa maskinen. Vi kan även erbjuda kunden en ny kaffemaskin. Alternativt kan vi efter leasingperiodens slut hämta maskinen kostnadsfritt från kunden. Leasingpriset inkluderar endast den månatliga hyran för kaffemaskinen, inte råvaror.

Kahviautomaatti leasing

Tarjoamme kahvilaitteita leasing-sopimuksella. Leasing-sopimus eli kahvikoneen vuokraaminen on järkevä vaihtoehto, mikäli yritys ei halua käyttää suurta summaa kerrallaan laitteen hankintaan. Vuokran voi lisäksi vähentää verotuksessa.

Kahvikoneen leasing-aika on 1–5 vuotta, minkä jälkeen asiakas voi halutessaan jatkaa sopimusta vaikka vuodeksi kerrallaan tai lunastaa laitteen omakseen. Voimme myös tarjota asiakkaalle uuden kahvilaitteen. Vaihtoehtoisesti voimme sopimusajan päätyttyä noutaa laitteen veloituksetta pois asiakkaan luota. Leasing-hinta sisältää ainoastaan kahvilaitteen kuukausivuokran, ei raaka-aineita.

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!