fbpx

Uusi kahvilaitemyyjä Timo Rajala on aloittanut Ekman Systemsillä

Ekman Systemsin uutena kahvilaitemyyjänä on aloittanut Timo Rajala. Timo on pietarsaarelainen kahden lapsen isä ja toiminut myyntialalla jo vuodesta 2006. Tällöin hän aloitti myyntiedustajana perheyrityksessä, joka toi maahan naisten ja miesten vaatteita. Sukupolvenvaihdoksen myötä Timo toimi yrittäjänä kyseisessä yrityksessä vuodesta 2016 vuoden 2022 loppuun saakka.

Vapaa-ajalla Timon pitää kiireisenä lasten lisäksi kamppailulajiharrastukset. Timo on harrastanut ja toiminut valmentajana Hokutoryu Ju-Jutsussa ja potkunyrkkeilyssä yli 20 vuoden ajan. Hän on myös kilpaillut menestyksekkäästi molemmissa lajeissa ja voittanut Ju-Jutsussa muun muassa EM- ja SM-kultaa.

Timoon voi olla jatkossa yhteydessä kaikissa kahvilaite- ja vesiautomaattiasioissa.

”Pandemia vaikutti negatiivisesti vaatealaan, minkä vuoksi oli haisteltava uusia tuulia. Kun kuulin, että Ekman Systemsille haettiin kahvilaitemyyjää, kiinnostuin heti. Olen aiemmin työskennellyt kolmen hengen perheyrityksessä, joten on mukavaa vaihtelua kuulua nyt isompaan työyhteisöön. Töiden aloittaminen Ekman Systemsillä oli helppoa, sillä ilmapiiri oli rento ja uudet työkaverit ottivat minut heti hyvin vastaan. Tuli tervetullut olo.

Myyntityö on ollut aina lähellä sydäntäni. Minulle on tärkeää luoda asiakkaaseen henkilökohtainen ja luottamuksellinen kumppanuussuhde. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan jo olemassa oleviin asiakkaisiin ja palvelemaan myös aivan uusia asiakkaita. Minuun voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä!”

YHTEYSTIEDOT:

Timo Rajala

timo.rajala@ekmansystems.fi

044 320 4600

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!