fbpx

Ekman Systems palvelee nyt myös Etelä-Pohjanmaalla!

Ekman Systems on avannut alkuvuodesta 2021 toimipisteen Seinäjoen Rovekselle osoitteeseen Uurastajantie 1 A 2. Laajentaminen mahdollistaa nyt myös eteläpohjalaisten yritysten palvelemisen. Make Your Workplace Work -sloganimme mukaisesti tarjoamme tuotteet ja palvelut toimivan työympäristön luomiseksi sekä toimistoon että etätyöpisteelle. Meiltä saat laajan valikoiman toimistotarvikkeita, liikelahjoja, ergonomiatuotteita, kahvilaitteita ja kalusteita.

Ekman Systems on nyt Pohjanmaan alueen lisäksi Etelä-Pohjanmaan alueen yksinoikeutettu Modeo-kauppias. Modeo on suomalainen toimistojen ja julkisten tilojen kalustamiseen erikoistunut yritys. Modeon kattavasta valikoimasta saat perus toimistokalusteet, kuten sähkösäätöiset työpöydät, työtuolit ja säilytysratkaisut nopeallakin toimitusajalla. Näiden lisäksi valikoimaan kuuluu muun muassa design-kalusteita, ergonomiatuotteita ja valaisimia. Toteutamme yhdessä asiakkaan kanssa sekä pienet että suuret kalustus- ja sisustussuunnitteluprojektit.

Tutustu Modeoon: https://www.modeo.fi/

Lähiaikoina Seinäjoen myymälään valmistuu kaluste-showroom, jossa pääset tutustumaan tuotteisiin paikan päällä. Toimitamme myös esimerkiksi ergonomiatuotteita ja tuoleja koekäyttöön asiakkaalle.

Seinäjoen toimipisteestä vastaa Elina Rauhala.

”Olen työskennellyt vuodesta 2012, eli lähes kymmenen vuotta, saman alan yrityksessä. Kun eteeni tuli tilaisuus lähteä vetämään Ekman Systemsin uutta Seinäjoen toimipistettä, päätin pienen harkinnan jälkeen ottaa haasteen vastaan. Se on osoittautunut oikeaksi ratkaisuksi!

Ekman Systems oli minulle entuudestaan tuttu yritys ja mielikuva yrityksestä oli pelkästään positiivinen. On ollut hienoa aloittaa työt näin pitkän historian omaavassa yrityksessä. Koen myös palkitsevana työskentelyn yhdessä Ekman Systemsin ammattitaitoisen tiimin kanssa. Lisäksi Ekman Systemsin kattavan valikoiman ansiosta pääsen laajentamaan entisestään tuotetuntemustani. Olen päässyt esimerkiksi syventymään liikelahjamaailmaan sekä Modeon myötä myös kalustepuoleen.

Odotan innolla, että pääsen tekemään yhteistyötä vanhojen asiakkaiden kanssa, ja toivon tietenkin, että pääsen tutustumaan yhteistyön merkeissä myös uusiin yrityksiin ja ihmisiin niiden takana.

Kotona minut pitää kiireisenä 1,5-vuotias iltatähtemme sekä kaksi koululaista. Liikunta on lähellä sydäntäni enkä ole vielä keksinyt parempaa tapaa rentoutua kuin kunnon juoksulenkki maantiellä tai metsässä. Retkeily on koko perheen yhteinen harrastus, ja luonnosta ammennamme yhdessä voimaa arkeemme.

Olen helposti lähestyttävä asiakaspalvelija, jolle tyytyväinen asiakas on sydämen asia. Ethän epäröi ottaa minuun yhteyttä!”

Lisätietoja:

Elina Rauhala

044 320 4662

elina.rauhala@ekmansystems.fi

Jan Ekman

044 320 4665

jan.ekman@ekmansystems.fi

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!