fbpx

Covidsafe-virusteippi : Suojaa kosketuspinnat ja katkaise tartuntaketjut!

Kosketuspinnoille liimattava CovidSafe-virusteippi eliminoi SARS-CoV-2 viruksen ja muita viruksia sekä bakteereita kosketuspinnoilta sekunneissa. Asenna CovidSafe-teippi hissien nappeihin, kaiteisiin, ovenkahvoihin, valonkatkaisijoihin, vesihanoihin ja muihin usein kosketettaviin pintoihin.

CovidSafe varmistaa kosketuspinnan puhtauden ilman puhdistusaineita!

Edes säännöllinen, perusteellinen ja tehokas pintojen puhdistaminen ei varmista pintojen riittävää puhtautta. Bakteerit ja virukset leviävät nopeasti kosketuspinnoilta, joten vain jokaisen yksittäisen kosketuksen jälkeen tapahtuva perusteellinen puhdistus varmistaisi puhtaan mikrobivapaan pinnan seuraavalle koskijalle. Käytännössä tämä on lähes mahdotonta toteuttaa.

CovidSafe varmistaa kosketuspinnan puhtauden ilman puhdistusaineita. Pinnoite toimii käytännössä itsestään eliminoiden bakteerit ja virukset sekunneissa. Pinnan puhdistaminen kosketusten välillä ei ole tarpeellista, vaikka ensimmäinen koskija kantaisi käsissään sairastuttavaa bakteeria tai virusta. Seuraava henkilö voi huoletta koskea uudelleen samaan kosketuspintaan saamatta käsiinsä sairastuttavia mikrobeja. Edellä mainitun kaltaisen tartuntaketjun katkaiseminen onnistuu vain, kun tuotteen teho on sekunneissa.

Kupari on yksi metalleista, jonka antibakteeriset ja viruksia eliminoivat ominaisuudet on tunnistettu ensimmäisen kerran jo jopa tuhansia vuosia sitten. CovidSafen pinnoitteen teho perustuu muun muassa kuparin tehoon.

Ratkaisuja kaikille kosketuspinnoille

CovidSafe tuoteperhe koostuu erilaisista ratkaisuista, joista löytyy sopiva tuote pinnalle kuin pinnalle. Tuotevalikoima on laaja, jotta jokaiselle asennuskohteelle löytyy sopiva ja mahdollisimman helposti asennettava väliaikaissuoja.

Tuotteet voi asentaa niin sisä- kuin ulkotiloihin. CovidSafe-tarran elinikään vaikuttaa asennuskohde, käyttöaste, ilmankosteus sekä lämpötila ja muut ulkoiset rasitteet. Parhaimmillaan tuote kestää jopa satoja tuhansia kosketuksia!

Parhaimman suojan tarjoaa CovidSafe tuote, jonka pinnoite on yhtenäinen ja ehjä. Tällöin virukset eliminointiaika on sekunteja. Kun pinnoitteen alta paljastuu punainen varoitusväri, tuotteen vaihtotarve lähenee. CovidSafe suojaa tehokkaasti myös kuluneena. Laboratoriotututkimuksissa kulunut suoja eliminoi virukset myös alle minuutissa

Tunnista suojattu pinta

Asennuksen yhteydessä kosketuspinnan lähietäisyydelle sijoitettu CovidSafe merkki (tarra) viestii puhtaista ja turvallisista kosketuspinnoista. CovidSafea saa kahdessa värissä; ruusukultaisena ja hiilenharmaana. Molemmat erottuvat yleisimmistä kosketuspinnoista, kuten ovenkahvoista tai kaiteista erinomaisesti.

Kosketuspinnat, joille CovidSafe on asennettu, ovat vapaat viruksista ja bakteereista. Asennuksen yhteydessä kiinnitettävä CovidSafe merkki viestii ennen kaikkea puhtaudesta, mutta myös toimipisteen vastuullisuudesta. Merkki kertoo yrityksen välittävän sekä asiakkaidensa että henkilökuntansa hyvinvoinnista.

CovidSafe on Suomessa kehitetty ja Helsingin Yliopistossa testattu

CovidSafe-virusteippi on testattu Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan virologian osastolla elävällä SARS-CoV-2 viruksella.

”Testaamamme monimetallihybridi on ainutlaatuinen ja hyvin mielenkiintoinen seos, jonka tutkimustulokset ovat testatuissa olosuhteissa selkeät. Tämä tarrapinnoite on sellainen tuote, jossa virukset hyvin nopeasti inaktivoituvat. Ero on merkittävä verrattuna tavallisiin pintoihin.”

Tarja Sironen, apulaisprofessori, Helsingin Yliopiston Virologian osasto

Tutustu Covidsafe-tuotteisiin:

https://shop.ekmansystems.fi/fi/bestsearch/CovidSafe?q=CovidSafe

Kysy lisää myyjiltämme:

POHJANMAA:

Jonas Forsman

jonas.forsman@ekmansystems.fi

040 161 2525

ETELÄ-POHJANMAA:

Elina Rauhala

elina.rauhala@ekmansystems.fi

044 320 4662

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!