fbpx

Ekman Systems får nya ägare

På onsdagen den 6.3.2024 har aktiestocken i Oy Ekman Systems Ab sålts åt nya ägare. Det är familjeföretagarna Tom Hautakangas och Tuomas Peltola från Vasa som tar över företaget, säljare är familjen Ekman. I affären ingår ej Kalle’s Inn Resort verksamheten och fastigheten.

Ekman Systems fortsätter verksamheten med samma namn och bränd som tidigare. Verksamheten har startat i början på 60-talet. Jan Ekman fortsätter som styrelsemedlem i företaget samt fungerar som mentor åt de nya företagarna. Tuomas Peltola är utnämd till bolagets VD och som styrelseordförande fungerar Tom Hautakangas. De tjänster som Ekman Systems erbjuder och de avtal som har ingåtts med kunder förblir oförändrade.

Tuomas Peltola och Tom Hautakangas är erfarna entreprenörer och ser fram emot att lära sig om den nya branschen med entusiasm.

”Ekman Systems är ett respekterat och traditionellt familjeföretag, där Ekmans har gjort en fantastisk insats i redan två generationer. Det är en ära för oss att ta ledningen för ett sådant fint företag. Vårt mål är att ytterligare utveckla Ekman Systems verksamhet och att fortsätta att betjäna kunderna så mångsidigt som möjligt även i framtiden. Vi ser också fram emot att lära känna företagets personal, kunder och samarbetspartners.”

Tilläggsuppgifter:

Tuomas Peltola
050-3559884
tuomas.peltola@ekmansystems.fi

Tom Hautakangas
040-5652973
tom.hautakangas@ekmansystems.fi

Jan Ekman
044-3204665
jan.ekman@ekmansystems.fi

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!