fbpx

Hengitä puhtaampaa sisäilmaa Leitz Trusens -ilmanpuhdistimen avulla!

Ilmanpuhdistimen avulla hengität puhtaampaa sisäilmaa. Leitz Trusens on uudenlainen ilmanpuhdistin, jossa yhdistyvät tiede, tyyli ja tekniikka. 360° suodatuksella varustettu TruSens kerää ja vangitsee epäpuhtaudet, kuten allergeenit, ja neutraloi hajut mukautumalla automaattisesti huoneen muuttuviin ilmanlaatuolosuhteisiin. UV-sterilointi tuhoaa suodattimeen kertyviä bakteereita ja viruksia. Hanki ilmanpuhdistin työpaikalle tai kotiin!

TruSens poistaa 99,99 % ilmassa olevista koronaviruksista*!

*Tulos riippumattoman kolmannen osapuolen testeistä, joissa ihmisen koronavirusta 229E levitettiin aerosolina ilmaan. TruSens-ilmanpuhdistimet vangitsivat kahden tunnin aikana 99,99 % viruksista testausympäristössä, jonka tilavuus oli 30 m3. Ilmassa olevan virusmäärän määrittämiseksi ei ole yleisesti hyväksyttyä testausmenetelmää. Testin toteutti The CAS Testing Technical Services (GuangZhou) Co., Ltd. (368 Xingke Road, Tianhe District, Guangzhou, Kiina), joka käytti kiinalaista standardia (Technical Standards for Disinfection (2002) 2.1.3).

Puhdasta ilmaa koko huoneeseen

Useimmat ilmanpuhdistajat eivät tiedä huoneen ilmanlaatua. Leitz TruSens tietää ja reagoi. Ilmanpuhdistimeen nähden huoneen toiselle puolelle sijoitettuna SensorPod-ilmamonitori mittaa epäpuhtaudet ja välittää tulokset takaisin ilmanpuhdistimelle. TruSens reagoi SensorPod-lukemiin ja mukautuu puhdistamaan ilman. Tällä tavoin varmistetaan, että koko huoneessa on puhtaampaa ilmaa, ei ainoastaan ilmanpuhdistimen lähellä.

Leitz Trusens ilmoittaa ilmanlaadun

Leitz Trusens pitää sinut ajan tasalla ilmanlaadusta. Ilmanpuhdistimen päällä näkyvä värikoodattu, valaistu rengas ja numeerinen arvo ilmoittavat hyvästä, kohtalaisesta tai huonosta ilmanlaadusta.

Hyvä [0-50]:

Ilmanlaatu on tyydyttävä, ja ilman pilaantuminen aiheuttaa vain vähän tai ei ollenkaan riskiä.

Kohtalainen [50-100]:

Ilmanlaatu on hyväksyttävää, mutta joidenkin epäpuhtauksien takia terveysongelmat voivat olla kohtalaiset.

Huono [100-500]:

Ilmanlaatu voi vaikuttaa terveyteesi ajan myötä.

Kaappaa ja tuhoaa epäpuhtaudet

Leitz Trusensin 360° suodatin on ilman puhdistamisen ytimessä. Trusens-yhdistelmäsuodatin on suunniteltu vangitsemaan mikroskooppiset hiukkaset, allergeenit ja haihtuvat orgaaniset komponentit (VOC:t) ja hajukaasut.

Leitz Trusensissä on neljä puhdistustasoa:

Pestävä esisuodatin – vangitsee suuret hiukkaset, kuten pölyn ja lemmikkien karvat
Aktiivihiilisuodatin – poistaa tietyt kaasut ja hajut ilmasta
HEPA-suodatin – kerää alle 0,3 mikronin hiukkasia
UV-sterilointi – vähentää suodattimen pinnalla olevien hajua aiheuttavien mikrobien kasvua.

UV-sterilointi on tärkeä osa ilmanpuhdistusta. Mikroskooppiset ilmassa olevat organismit jäävät loukkuun ilmansuodattimiin, jotka voivat moninkertaistua, jos niitä jätetään käsittelemättä. Kun bakteerit, virukset ja alkueläimet altistetaan UV-valon germicidal-aallonpituuksille, ne tehdään kykenemättömiksi lisääntymään ja tartuttamaan.

Jakaa puhtaan ilman tehokkaasti ympäri huonetta

Useimmat ilmanpuhdistimet voivat jättää huoneisiin kuolleita alueita. Puhdistimet, jotka työntävät ilmaa ulos yhteen suuntaan, luovat alueita, joissa ilmaa kiertää vähän tai ei ollenkaan. PureDirect jakaa puhtaan sisäilman kahdeksi virtaukseksi toimittaen puhdistettua ilmaa mukavammin ja tehokkaammin koko huoneessa.

Puhtaalla huoneilmalla on merkitystä

Keskimäärin 93 % elämästä vietetään sisätiloissa. Sisäilma voi olla huomattavasti huonompaa kuin hengittämäsi ulkoilma.

Lue, miten ilmanpuhdistin voi olla apuna esimerkiksi allergiaoireiden helpottamisessa.

Tutustu tuotteisiin:

Leitz TruSens™ Z-3000 ilmanpuhdistin + SensorPod™, iso huone

Leitz TruSens™ Z-2000 ilmanpuhdistin + SensorPod™, keskikokoinen huone


Tilaukset:

Pohjanmaa:

Jonas Forsman, 040 161 2525, jonas.forsman@ekmansystems.fi

Etelä-Pohjanmaa:

Elina Rauhala, 044 320 4662, elina.rauhala@ekmansystems.fi

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!