Vi skapar en fungerande arbetsmiljö. Det innebär smidiga rutiner, en ergonomisk och trivsam arbetsmiljö, effektiva kontorsmaskiner, nödvändiga kontorstillbehör och förfriskningar inte att glömma.

Sätt våra proffs på prov! Tillsammans bygger vi en lösning som gör att kontorsarbetet i ditt företag löper smidigt i det lokala kontoret, på distans eller ute i världen.

Make your workplace work
 


Butiken är öppen må–fre kl. 8–16

Välkommen och bekanta dej med vårt breda urval!

06 320 46 00 
AKTUELLT

SMARTs Online Learning Suite verktyg för distansutbildning avgiftsfritt till 30.6.

Smart Online -verktygen är ett motiverande tillägg att användas som stöd vid distansutbildning. Delta i webinariet och upplev själv i elevens roll vilka personliga och gemensamma aktiviteter SMARTs distansutbildningsverktyg erbjuder.

Läs mera!
AKTUELLT

ERBJUDANDE: Köp mjukpapper och få dispenser på köpet!

Köp två säckar toalett- eller pappershanddukar så får du dispenser på köpet.


Max 2 dispenser / kund

Läs mera!
AKTUELLT

TOP 10 -PRODUKTER FÖR DISTANSARBETE

Ergonomi och välmående till distansarbetet med våra kampanjprodukter! Åt företag räntefri betalning i 3 rater. Vi kan leverera produkterna hem åt företagskunder.
Läs mera!
AKTUELLT

Jobbar du hemifrån?

Nyhetsprodukten RollerMouse Red Plus Travelkit gör det möjligt att arbeta ergonomiskt var som helst. Det mobila RollerMouse-kittet är tänkt för dig som vill prioritera de rätta redskapen oavsett var du jobbar för dagen.
Läs mera!
AKTUELLT

Organiserad kabelhantering? Cavoline-produkter gör det till ett enkelt jobb!

Moderna kontor är flexibla och öppna. Detta följs av ett stadigt ökande antal elektroniska enheter. Kabelhanterare spelar en viktig roll för att hålla det stora antalet enheter redo för flexibel användning, men ändå bibehålla arbetsplatsen städad och välorganiserad.
Läs mera!
 
 

AUDIOVISUELLA SYSTEM

MULTIFUNKTIONSMASKINER OCH SERVICETJÄNSTER


KAFFEAUTOMATER OCH VATTENAUTOMATER


KONTORSMATERIAL OCH AFFÄRSGÅVOR

ARBETSOMGIVNINGENS MÖBLERING OCH ERGONOMI, INREDNING

 
Loading...