Vi skapar en fungerande arbetsmiljö. Det innebär smidiga rutiner, en ergonomisk och trivsam arbetsmiljö, effektiva kontorsmaskiner, nödvändiga kontorstillbehör och förfriskningar inte att glömma.

Sätt våra proffs på prov! Tillsammans bygger vi en lösning som gör att kontorsarbetet i ditt företag löper smidigt i det lokala kontoret, på distans eller ute i världen.

Make your workplace work
 


Butiken är öppen må–fre kl. 8–16

Välkommen och bekanta dej med vårt breda urval!

06 320 46 00 
AKTUELLT

Organiserad kabelhantering? Cavoline-produkter gör det till ett enkelt jobb!

Moderna kontor är flexibla och öppna. Detta följs av ett stadigt ökande antal elektroniska enheter. Kabelhanterare spelar en viktig roll för att hålla det stora antalet enheter redo för flexibel användning, men ändå bibehålla arbetsplatsen städad och välorganiserad.
Läs mera!
AKTUELLT

StandUp Cork är det naturliga valet

En PVC-fri vegansk premium ståmatta med extra hög kvalitet, komfort och design. Mattan har ett ytskikt av äkta kork för en naturlig känsla, fin patina och skön mjukhet.
Läs mera!
AKTUELLT

Ekman Systems satsar på iDiD digitala skyltsystem

Ekman Systems har under hösten satsat mer på digitala skyltsystem genom att teckna samarbetsavtal med Tammerforsbolaget iDiD Digital Signage/ ConnectingTalents Oy.
Läs mera!
AKTUELLT

Byt ut din gamla whiteboard mot en stilig glastavla!

Nodo Diamond glastavla har en snygg och modern ramlös design som maximerar skrivytan på glastavlan. Den magnetiska glasytan ger extremt raderbarhet med högsta motståndskraft mot bläckfläckar, pennmärken, repor och bucklor.
Läs mera!
AKTUELLT

Konica Minolta utökade antalet modeller den nya i-serien

Konica Minolta lanserade i början av året en ny generation av i-seriens bizhub modeller som är IoT anpassade och utökade nu familjen med fyra nya modeller. 
Läs mera!
AKTUELLT

Game changing teknologi!

Den automatiska lamineringsmaskinen Foton 30 levererar innovativ, industriledande teknologi som förbättrar produktiviteten avsevärt. 

Foton 30 är perfekt för alla lamineringskrav med stor volym!

Läs mera!
 
 

AUDIOVISUELLA SYSTEM

MULTIFUNKTIONSMASKINER OCH SERVICETJÄNSTER


KAFFEAUTOMATER OCH VATTENAUTOMATER


KONTORSMATERIAL OCH AFFÄRSGÅVOR

ARBETSOMGIVNINGENS MÖBLERING OCH ERGONOMI, INREDNING

 
Loading...