Vi skapar en fungerande arbetsmiljö. Det innebär smidiga rutiner, en ergonomisk arbetsmiljö, effektiva kontorsmaskiner, nödvändiga kontorstillbehör och förfriskningar inte att glömma. Det betyder också utveckling mot ett målinriktat ledarskap och förankring av metoder.

Sätt våra proffs på prov! Tillsammans bygger vi en lösning som gör att kontorsarbetet i ditt företag löper smidigt och dina medarbetare jobbar mot samma mål i det lokala kontoret, på distans eller ute i världen.


Make your workplace work

 


Butiken är öppet må–fre kl. 8–16

Välkommen och bekanta dej med vårt breda urval!

06 320 46 00 

SOP-Metal är nöjd med kaffeautomatens kvalitet och hastighet


SOP-Metals dagliga verksamhet är hektiskt i såväl produktionen, planeringen som i försäljningen. Till förmiddags- och eftermiddagskaffet samlas hela personalen, vilket förutsätter snabbhet och driftssäkerhet av kaffearrangemangen. Samarbetet med Ekman Systems möjliggör att företagets personal får gott kaffe snabbt och bekvämt.

Läs mer 

Förnya arbetsergonomin med våra kampanjprodukter!


Elbord från 399 €

Ett parti arbetsstolar -20 %

Gymba aktiveringsplatta 148 €

Kampanjen i kraft till den 3.4.2019. 
Priserna moms 0 %.
Kontakta Jaana Ekman och fråga mer

Kundreferens: Citec Oy Ab


Ekman Systems har levererat multifunktionsapparater till nästan alla Citecs inhemska verksamhetsorter. Samarbetet med Citec har fortgått redan under fem års tid. Harri Viertola som jobbar i huvudkontoret i Vasa och ansvarar för multifunktionsapparaterna och service-desk funktionerna konstaterar att samarbetet med Ekman Systems möjliggör ett flexibelt tillvägagångssätt: maskinerna kan upp- eller nedgraderas eller flyttas beroende på användningsgrad och behov.

Läs mer 

Vårt specialistteam har utökats med ett nytt proffs


Inredningsplaneraren Jaana Ekman kommer att utveckla ett konsept, som består av ett expanderande möbel- och ergonomiurval samt planeringsservice.


Läs mer 

Utveckla personalledningen för effektivare verksamhet


Riitta Viitala, som är professor i Vasa Universitets enhet för ledarskap, känner till dagens utmaningar i arbetslivet. Viitala är specialiserad på ledarskap och hon berättar att det finns efterfrågan och intresse i Finland för utveckling av personalledarskap.


Läs mer

ERBJUDANDE


Brother P-touch CUBE Plus -tarraskrivare (PT-P710BT)

Två stycken till priset av ett (95.71 €, moms 0 %)


Kampanjen pågår till 31.3.2019.

Ett begränsat antal produkter, agera snabbt!


Läs mer om produkten

 
 

MULTIFUNKTIONSMASKINER OCH SERVICETJÄNSTER


AUDIOVISUELLA SYSTEM

ARBETSOMGIVNINGENS MÖBLERING OCH ERGONOMI, INREDNING


KAFFEAUTOMATER OCH VATTENAUTOMATER


ORGANISATIONENS KONSULTERINGS- OCH SKOLNINGSTJÄNSTER


KONTORSMATERIAL OCH AFFÄRSGÅVOR
 
Loading...