fbpx

Rauhala Yhtiöt Oy arvostaa paikallista ja henkilökohtaista palvelua

05.07.2021

Rauhala Yhtiöt Oy on vuonna 1991 perustettu IT-alalla toimiva perheyritys, joka tarjoaa yrityksille monipuolisesti muun muassa yritysohjelmistoja sekä tilitoimisto- ja teknologiapalveluita. Emoyhtiö Rauhala, ja sen tytäryhtiöt Priima Yrityslaskenta ja OWS Finland, työllistävät yhteensä noin 60 henkilöä. Suurin osa heistä työskentelee Seinäjoella, mutta yrityksellä on työntekijöitä myös Alavudella ja etätyöntekijöitä ympäri Suomea.

 

Ekman Systemsiltä saa hyvää palvelua ja kilpailukykyiset hinnat

 

Rauhala Yhtiöt on hankkinut Ekman Systemsiltä kalusteita, toimistotarvikkeita ja liikelahjoja. Konsernin kaluste- ja toimistotarvikehankinnoista vastaa toimistosihteerinä työskentelevä Elisa Lahdenmaa. Lahdenmaa korostaa paikallisuuden ja henkilökohtaisen palvelun merkitystä toimittajavalinnassa.

 

– Olen aina tykännyt paikallisista palveluista. Pidän myös siitä, että saan suoraan palvelua myyjältä. Jos ei jotakin tuotetta löydy, niin kyllähän Ekman Systemsin myyjä etsii sellaisen, mitä tarvitsemme.

 

Ekman Systemsin toimitusnopeuteen ja hintatasoon Lahdenmaa on ollut tyytyväinen.

 

– Minulle riittää, että tilaamani tarvikkeet tulevat seuraavana tai sitä seuraavana päivänä. Ekman Systemsiltä toimitukset tulevat nopeaa, seuraavaksi päiväksi. Ekman Systemsillä on myös todella kilpailukykyiset hinnat, vaikkei se hintakaan ole aina pääasia. Palvelua arvostan eniten.

 

Tilaukset konsernin eri yrityksiin Lahdenmaa tekee Ekman Systemsin verkkokaupasta. Ostoskoriin hän lisäilee tuotteita sitä mukaa, kun tarpeita ilmenee. Ekman Systemsin myymälän Lahdenmaa kokee hyväksi, sillä sieltä voi mahdollisesti tulevaisuudessa hakea nopeasti tarvikkeita, jos jokin pääsisi yllättäen loppumaan.

 

Kalusteet, kalusteasennukset ja toimistotarvikkeet samasta paikasta

 

Lahdenmaa on hankkinut Ekman Systemsiltä sähköpöytiä, akustiikkasermejä ja työtuoleja. Kalustevalinnoissa hän on luottanut Ekman Systemsin myyjän arviointikykyyn eikä ole kokenut tarvetta tuotteiden testaamiseen etukäteen. Esimerkiksi neuvottelutilan tuoleja hän haluaisi kuitenkin testata ennen ostamista, ja on hyvä, että tämä on Ekman Systemsin myymälässä mahdollista. Tähän mennessä kuvat ja videot tuotteista ovat riittäneet ostopäätöksen syntymiseen. Kalusteiden laatuun ja niiden asennuspalveluun Lahdenmaa on ollut tyytyväinen.

 

– Toimitukset tulivat tarpeeksi nopeasti ja kalusteasentaja oli kyllä älyttömän mukava. Hän oli niin palveluhenkinen ja selitti tarkasti, mitä tekee ja miksi.

 

Lahdenmaa on kokenut hyödylliseksi sen, että Ekman Systemsin laajan tuotevalikoiman ansiosta sekä kalusteet että toimistotarvikkeet saa hankittua samasta paikasta.

 

– Se helpottaa omaa työtä, että saan samalta ihmiseltä tilattua sähköpöydän ja Post It -kuutioita. Se on oikeasti tosi helppoa, että tuotteet saa samasta paikasta. Se säästää aika

Elisa Lahdenmaa, Rauhala Yhtiöt Oy

https://www.rauhala.fi/

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä.

Varaa ilmainen kartoitus!

  • KK slash PP slash VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Blev du nyfiken?

Fyll i formuläret.

Boka gratis kartläggning!

  • KK slash PP slash VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!