fbpx

Konepaja Stamac Oy korostaa liikelahjavalinnoissaan laatua

17.03.2022

Konepaja Stamac Oy on Seinäjoella sijaitseva koneistukseen keskittynyt metalliteollisuuden alihankintayritys. Yritys on perustettu vuonna 1997, ja se työllistää tällä hetkellä 60 henkilöä. Konepaja Stamac päätti panostaa nykyaikaisiin koneisiin heti perustamisen alkuvaiheissa. Tuotantoa on myös automatisoitu ja konekantaan investoidaan jatkuvasti, jotta se pysyisi ajan tasalla ja kilpailukykyisenä. Nämä asiat yhdessä hyvän palvelun ja tyytyväisen henkilöstön kanssa ovat tehneet Stamacista menestyvän ja kasvavan yrityksen

Konepaja Stamac ostaa Ekman Systemsiltä toimistotarvikkeita, liikelahjoja, pehmopapereita ja kahviotarvikkeita.

 

Hankintojen keskittäminen yhdelle toimittajalle säästää aikaa 

 

Konepaja Stamacin tilauksista vastaa johdon assistentti Jaana Jaakkola. Tilaukset hän tekee pääasiassa soittamalla tai sähköpostitse ja käy välillä myös Ekman Systemsin myymälässä asioimassa. Tuotteiden hankinnat on keskitetty Ekman Systemsille.

 

– On ollut kiva, ettei tuotteita tarvitse tilata monesta paikasta, vaan saamme periaatteessa kaikki tuotteet Ekman Systemsin kautta. Se säästää minulta huomattavasti aikaa sen lisäksi, ettei tarvitse aina kilpailuttaa hintoja. Tiedämme, että hinnat ovat kilpailukykyisiä.

 

Jaakkola kehuu Ekman Systemsiltä saamaansa palvelua.

 

– Palvelu pelaa ja tilaamamme tavarat tulevat todella nopeaa. Viestintä toimii myyjän kanssa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä, kaikki on mennyt niin sujuvasti.

 

Laatu on tärkein kriteeri liikelahjojen valinnassa

 

Konepaja Stamac hankki joululahjat henkilökunnalleen ja asiakkailleen Ekman Systemsiltä. Stamacin toimitusjohtajan Pekka Anttilan mukaan tärkein kriteeri liikelahjojen valinnassa on laatu.

 

– Tänä päivänä suhtaudutaan vähän kriittisesti lahjoihin ja niin sanotun krääsän levittämiseen. Siksi on tärkeää, että ostamamme tuotteet ovat laadukkaita, niin sanottua kestotavaraa. Lahjan pitäisi tulla käyttöön ja tarpeeseen.

 

Joululahjaksi Konepaja Stamac päätti ostaa henkilökunnalleen uudet kevytuntuvatakit. Anttilan ja Jaakkolan mukaan oli hienoa, että erikokoisia ja -värisiä takkeja oli mahdollista sovittaa rauhassa asiantuntevan myyjän kanssa ennen ostopäätöksen tekoa.

 

– Takkien sovitus meni niin hyvin. Ekman Systemsin myyjä tuli tänne, ja kaikille tuli oikeat koot. Me olemme saaneet tosi hyvää palautetta henkilökunnalta takeista, ne ovat olleet todella pidetty lahja.

 

Liikelahjoihin halutaan yleensä painattaa yrityksen logo. Painatus tehtiin myös Konepaja Stamacin joululahjoihin. Erilaisia logopainatusvaihtoehtoja mietittiin yhdessä myyjän kanssa. Lopulta henkilökunnan takkeihin brodeerattiin logo ja asiakkaille lahjaksi menneisiin kylmäreppuihin tehtiin laserkaiverrus nahkatägiin. Lopputulos oli Anttilan mukaan onnistunut.

 

– Takkiin sopi logo hyvin, ja se ei ollut liian näkyvä. Repun logo oli täydellinen ja laadukas ilme säilyi logopainatuksesta huolimatta.

 

Kaiken kaikkiaan liikelahjojen ostaminen Ekman Systemsiltä sujui Anttilan mukaan hyvin.

 

– Firman historian aikana olemme lahjoja ostaneet joka vuosi. Ja kyllä täytyy sanoa, että olen Ekman Systemsin toimintaan todella tyytyväinen.

Ekman Systemsin myyjä Elina Rauhala kävi sovituttamassa takkeja Konepaja Stamacilla. Mukana kuvassa Stamacin toimitusjohtaja Pekka Anttila (vas.) ja työntekijä Jani Anttila.

 

 

 

 

https://www.konepajastamac.fi/

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä.

Varaa ilmainen kartoitus!

  • KK slash PP slash VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Blev du nyfiken?

Fyll i formuläret.

Boka gratis kartläggning!

  • KK slash PP slash VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!