fbpx

Konepaja Stamac Oy betonar kvalitet vid valet av affärsgåvor

17.03.2022

Konepaja Stamac Oy är ett underleveransföretag som specialiserat sej på maskinbearbetning åt metallindustrin. Företaget är grundat 1997, och sysselsätter i dagens läge 60 personer. Stamac beslöt genast vid grundandet att satsa på nymodiga maskiner. Produktionen har automatiserats och investeringar i maskinparken görs kontinuerligt, så att den hålls up-to-date och konkurrenskraftig. Detta tillsammans med en god betjäning och nöjd personal, har gjort Stamac till ett framgångsrikt och växande bolag.

Stamac skaffar från Ekman Systems kontorsvaror, affärsgåvor, mjukpapper och kafeteriaprodukter.

 

Att koncentrera anskaffningarna till en leverantör sparar tid

 

Ledningens assistent Jaana Jaakkola ansvarar för beställningarna vid Stamac. Hon gör beställningarna i huvudsak genom att ringa eller via e-post, och besöker även stundtals Ekman Systems affär i Seinäjoki. Anskaffningarna har koncentrerats till Ekman Systems.

 

– Det är trevligt att man inte behöver beställa produkter från många olika ställen, utan vi får i princip allt via Ekman Systems. Det sparar mej mycket tid förutom att konstant konkurrensutsätta produkter. Vi vet att priserna är konkurrenskraftiga.

 

Jaakkola är mycket nöjd med betjäningen hon får från Ekman Systems.

 

– Betjäningen fungerar och produkterna vi beställer levereras verkligen snabbt. Kommunikationen med försäljaren fungerar och vi är mycket nöjda, allt har gått så smidigt.

 

Kvaliteten är det viktigaste kriteriet vid val av affärsgåvor

 

Stamac skaffade julgåvor till sina kunder och personal från Ekman Systems. Enligt företagets VD Pekka Anttila är kvaliteten det viktigaste kriteriet vid valet av affärsgåvor.

 

– I dagens läge förhåller man sej kritisk till utdelning av produkter med låg kvalitet (”skräp”) Därför är det viktigt att de produkter vi köper är kvalitativa och hållbara. Gåvan är till för användning samt skall fylla ett behov.

 

Som julgåva åt personalen beslöt sej Stamac att skaffa lättdunjackor. Enligt Anttila och Jaakkola var det fint att prova och känna på jackor av olika storlek och färg i lugn och ro, med en sakkunnig försäljare, innan köpbeslutet togs.

 

– Provningen av jackorna löpte fint. Ekman Systems försäljare kom hit med olika storlekar, och alla fick rätt storlek. Vi har fått mycket god feedback från personalen. Jackorna har varit verkligt omtyckta.

 

I affärsgåvor vill man i allmänhet ha företagets logo tryckt. Detta gjordes även i Stamacs julgåvor. Tillsammans med försäljaren gick man igenom olika alternativ för logotryck. Man bestämde sej för att brodera logot i dunjackorna. Till ryggsäckarna som delades ut åt kunderna fästes en lädertag med lasergraverad logo. Slutresultatet blev lyckat enligt Anttila.

 

– Till jackan passade logot bra, det var passligt diskret. Ryggsäckens logo var perfekt och det kvalitativa intrycket bibehölls.

 

Allt som allt löpte det smidigt att köpa affärsgåvorna från Ekman Systems enligt Anttila.

 

– Under firmans historia har vi köpt affärsgåvor varje år. Och det bör nog sägas att jag är mycket nöjd med Ekman Systems agerande.

 

Ekman Systems försäljare Elina Rauhala besökte Konepaja Stamac för att förevisa jackor. Med på bild Stamacs VD Pekka Anttila (till vänster) och anställda Jani Anttila.

 

 

https:www.konepajastamac.fi/

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä.

Varaa ilmainen kartoitus!

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Blev du nyfiken?

Fyll i formuläret.

Boka gratis kartläggning!

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!