fbpx

Koti > Palvelut > Audiovisuaaliset järjestelmät

Audiovisuaaliset järjestelmät

Ekman Systems haluaa tehdä av-järjestelmien käytön kaikille helpoksi.
Palvelupakettimme sisältävät itse tuotteiden hankinnan, huollon ja ylläpidon. Laitteet voi ostaa joko omaksi tai tehdä niistä vuokrasopimuksen. Kaikissa tapauksissa tarjoamme kuitenkin asiakkaillemme toimivat yhteydet, säännöllisen huollon ja ylläpidon sekä tarvittaessa varalaitteiden nopean toimituksen.

Epicurus in malis

Toimitamme audiovisuaalisia laitteita kouluihin, kokoustiloihin, auditorioihin, aulatiloihin, messuosastoille tai mihin tahansa, missä niitä tarvitaan. Pitkien asiakassuhteidemme kautta olemme oppineet tietämään, mitä asiakkaamme arvostavat eri olosuhteissa.
Kouluissa interaktiiviset taulut toimivat nykyään päivittäisinä työkaluina. Yrityksien ja julkisten paikkojen kokous- ja koulutustiloissa informaatiotekniikalta halutaan langattomuutta, helppokäyttöisiä laitteita ja ennen kaikkea toimivia yhteyksiä. Tarkka kuva ja hyvät äänentoistolaitteet ovat yhä suuremmassa roolissa laitteita valittaessa.

Epicurus in malis

Asiakkaitamme on sekä julkisella että yksityisellä sektorilla ja tarjoamme palvelupaketteja niin isoille kuin pienemmillekin yrityksille.

Epicurus in malis

Toimivat av-laitteet helpottavat myyjän työtä ja tuovat tuotteet tai palvelut paremmin esille. Kun asiantuntija hoitaa laitteiden virittelyn ja teknisten haasteiden ratkomisen, työ sujuu nopeasti eikä oman henkilökunnan tarvitse käyttää aikaansa siihen.
Sovi tapaaminen ja tule paikan päälle testaamaan, millaiset laitteet palvelisivat teidän tarkoitustanne parhaiten.

Edustamiamme brändejä

Kaffemaskin leasing

Vi erbjuder kaffemaskiner med leasingavtal. Leasingavtal, alltså att hyra en kaffemaskin, är ett förnuftigt alternativ om företaget inte vill använda en stor summa pengar på en gång för att köpa maskinen. Hyran kan dessutom dras av i beskattningen.

Leasingperioden för kaffemaskinen är 1–5 år, varefter kunden om så önskas kan förlänga avtalet med ett år i taget eller köpa maskinen. Vi kan även erbjuda kunden en ny kaffemaskin. Alternativt kan vi efter leasingperiodens slut hämta maskinen kostnadsfritt från kunden. Leasingpriset inkluderar endast den månatliga hyran för kaffemaskinen, inte råvaror.

Kahviautomaatti leasing

Tarjoamme kahvilaitteita leasing-sopimuksella. Leasing-sopimus eli kahvikoneen vuokraaminen on järkevä vaihtoehto, mikäli yritys ei halua käyttää suurta summaa kerrallaan laitteen hankintaan. Vuokran voi lisäksi vähentää verotuksessa.

Kahvikoneen leasing-aika on 1–5 vuotta, minkä jälkeen asiakas voi halutessaan jatkaa sopimusta vaikka vuodeksi kerrallaan tai lunastaa laitteen omakseen. Voimme myös tarjota asiakkaalle uuden kahvilaitteen. Vaihtoehtoisesti voimme sopimusajan päätyttyä noutaa laitteen veloituksetta pois asiakkaan luota. Leasing-hinta sisältää ainoastaan kahvilaitteen kuukausivuokran, ei raaka-aineita.

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!