Toimistotarvikkeet ja liikelahjat


Ekman Systems myy toimistotarvikkeita sekä pienille että suurille yrityksille, julkisille organisaatioille ja yhdistyksille.

Yritykset voivat tilata täyden palvelun hyllytyspalvelun, jossa Ekman Systems tuo toimitukset suoraan asiakkaan hyllyyn tai asiakkaan osoittamaan tilaan. Hyllytyspalvelun suurimpana etuna on se, että tarvittava määrä asiakkaan tarvitsemia tuotteita löytyy varastosta aina, eivätkä asiakkaan työt keskeydy tuotteen puuttumisen takia.  Hyllytyspalvelu karsii myös turhia ostoja, jolloin aikaa säästyy, kun tilausten miettiminen, tekeminen ja tavaroiden noutaminen hoituu Ekman Systemsin toimesta. 

Yritykset  voivat hankkia tarvikkeita myös verkkokaupasta tai paikan päältä noutamalla. Toimitustavoista asiakas saa päättää itse. Palvelemme asiakkaitamme myös toimittamalla tavarat postitse tai suoraan asiakkaan ovelle tai omaan varastoon.

Ekman Systems tarjoaa asiakkailleen edelleen henkilökohtaista palvelua. Käytännössä tämä tarkoittaa nopeaa ja asiantuntevaa neuvontaa puhelimessa, myymälässä ja asiakaskäynneillä. Tuotetuntemuksemme avulla asiakkaamme saavat nopeasti apua niin tuotteiden valinnassa kuin käyttämisessäkin.

Paikallisena toimijana palvelemme niin pieniä kuin isompiakin yrityksiä. Toimitamme tuotteet nopeasti perille ja tarvittaessa tuotteiden vaihtaminenkin sujuu kitkatta. Palvelemme sujuvalla suomen- ja ruotsinkielellä ja asiakaskuntamme sijoittuu pääsääntöisesti vanhan Vaasan läänin alueelle.

Valikoimaamme voi käydä tutustumassa myös uusitussa myymälässämme, osoitteessa Sorakatu 5. Myymälässämme on mahdollista nähdä toimivat ratkaisut erilaisissa työpisteissä ja vaikkapa kokeilla ergonomisia ratkaisuja paikan päällä. Samalla voit testata esimerkiksi interaktiivisen taulun toimintoja ja maistella hyvää kahvia.  Ostoskoriin voi kerätä tarvikkeita ihan perinteiseen tapaan myymälässä kiertelemällä. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme arkipäivisin klo 8-16. Maksuvälineenä toimii kortti tai laskutussopimus.

Verkkokauppaostosten tekemistä varten saat tunnukset ottamalla yhteyden myyjiimme. Myyjämme palvelevat päivittäin henkilökohtaisesti puhelimitse ja sähköpostitse kaikissa asiakaspalveluun liittyvissä asioissa.

Paperia tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa - niin myös muita toimistotarvikkeita. Työympäristö muuttuu jatkuvasti, ja meidän tehtävänämme on pitää valikoimamme ajan tasalla.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan Ekman Systemsin palveluihin!


Liikelahjat ovat täällä!

Käytännöllisen liikelahjan ei tarvitse maksaa paljon. Kun tuote on käytännöllinen ja siinä on ideaa, se tuo yrityksesi mieleen positiivisella tavalla aina sen nähdessäsi. Emme kannusta turhien tuotteiden tilaamiseen, vaan suosimme tavaroita, jotka kestävät käyttöä ja ovat käyttäjälleen hyödyllisiä.

Yrityksesi logo voidaan varustaa satoihin erilaisiin liikelahjoihin.  Tule tutustumaan myymälässämme liikelahjatarjontaamme tai pyydä valikoima/katalogi nähtäväksi. Kysy ajankohtaiset vinkit myyjältämme vaikka heti.

Ota yhteyttä

Jonas Forsman
Puh. 040 161 2525
jonas.forsman(at)ekmansystems.fiLoading...