Vårt specialistteam har utökats med ett nytt proffs

Inredningsplaneraren Jaana Ekman kommer att utveckla ett konsept, som består av ett expanderande möbel- och ergonomiurval samt planeringsservice. Vi erbjuder våra kunder ett helhetspaket som innehåller planeringsarbete, produkter och färdigställda utrymmen. Vi inreder enskilda arbetspunkter eller hela arbetsomgivningen.

Läs mer om servicekonseptet

Jaana presenterar sig:

”Jag är mångsidig som inredare och har varit med om mycket. Jag bytte bransch tio år sedan från kläder till möbelvärlden. Samtidigt studerade jag till inredningsplanerare. Den här branschen tog ett grepp om mig och jag har hunnit sälja allt mellan soffor och kök. Nu är jag väldigt entusiastisk av att börja planera ergonomiska lösningar och inreda arbetsomgivningar åt företag.

Min stil är minimalistisk vilket syns i mina arbeten som stora linjer och enkelhet. Som proffs lyssnar jag alltid på kunden och förutser deras behov. Jag strävar främst till funktionella lösningar utan att glömma estetiken. Jag värdesätter vacker och praktisk design och formgivning, som betjänar användaren genom tiden. Klassiker är nära mitt hjärta. Jag trivs i naturen och får mycket styrka och inspiration från hemstadens hav, stränder och skog. Det hjälper i den jäktiga vardagen som en mamma till tonåriga barn med hobbyer.

Vi kan göra din arbetsomgivning till en bättre och funktionellare arbetsplats tillsammans!”

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!