VÅRERBJUDANDEN! UNNA DEJ MASSAGE OCH PROFFSIGA MÖBLER FÖR DISTANSARBETE!

Vi erbjuder nu ett presentkort till massör åt alla som köper någon av dessa produkter! Nu löns det senast att inskaffa kvalitetsmöbler till hemmakontoret. Erbjudandena är i kraft till den 7.5.

Modeo Slim elbord

Det kompakta elektriska Slim-bordet är ett högkvalitativt bord med två motorer. Dess nivå stiger och faller enkelt med en knapptryckning och möjliggör en ergonomisk arbetsställning när du sitter och står.

Det elektriska bordet Slim har en ramfärgad kabelbricka samt en kabelöppning med en vit kabelhylsa. Färgalternativ vit eller grå.

Storlek: 120 x 70 cm
Material: Melamin
Justeringsområde: 60-126 cm
Lastkapacitet: 60 kg / fot

359,00 € (inkl. moms)

Bestool Active -sadelstol

Med Bestool Active får du en sittställning med god hållning. Sadelns nya mjukare design och storlek är planerade så att de minskar på tryckkänslan för den sittande. I den tudelade Bestool Active-sadelstolen kan man justera både på bredden samt sittvinkeln. Dessutom har stolen en aktivegenskap, som möjliggör att stolen följer den sittandes rörelser.

Konstruktionen ”andas” och är smal och lätt, vilket möjliggör att även fotdelen är passlig till formatet, och ej kräver utrymme. Stolen har ändå en stark metallstomme och -konstruktion.

Stolen är testad och uppfyller kraven enligt EN-standarden

Justeringsmöjligheter:
Höjdjustering av sadeln
Vikt: 8 kg
Lyftkraft: 130 kg
Sitthöjd: 59-76 cm
Stommens material: Stål
Beklädnad: Svart läder
Mått: Sadelns bredd 36-39cm, djup 31 cm
Diameter: 48cm

389,00 € (inkl. moms)

Modeo Linja M -arbetsstol

Linja-produktfamiljens arbetsstolar är av hög kvalitet till minsta detalj. Tack vare de mångsidiga justeringsmöjligheterna kan stolen anpassas till bästa ergonomiska läge individuellt för varje användare.

Justeringsmöjligheter: Höjdjustering, sittvinkeln, höjdjustering av ryggstödet, korsryggsstödets justering, gungmekanismens justering, handledsstödens vinklar, djupjustering, handledsstödens djup och bredd

Djup: 40,5-46,5 cm
Höjd: 100-112 cm
Stommens färg: Svart
Sitthöjd: 45-57 cm
Fotdelens material: Aluminium
Fotdelens färg: Polerad aluminium
Tyg: Gabriel Fame (Martindale 200000)
Mått: Sittbredd 47 cm
Diameter: 67 cm

349,00 € (inkl. moms)

GetUpDesk Light och StandUp!Cork -ståmatta

Sitt mindre – må bättre! GetUpDesk Light låter dig arbeta stående med din laptop även där du saknar ett höj- och sänkbart bord. GetUpDesk är praktisk att använda på arbetet, hemma, i sommarstugan eller till och med när du är ute och reser. Det är en smidig produkt som gör det enkelt att skapa en bra stående arbetsplats där du har ett vanligt bord eller en bänk.

GetUpDesk är laminerad i vitt på ena sidan och grått på den andra så att du lätt kan välja vilken färg som passar dig. GetUpDesk tillverkas i Finland.

Fäll ut din laptop maximalt och placera den i GetUpDesk Rack så får du upp skärmen i optimal höjd samtidigt som du frigör bordsytan så att du kan använda ett externt tangentbord och en ergonomisk mus.

Produktinformation:
Höjd: 61 cm
Djup: 55 cm
Bredd: 54 cm
Justeringsmån höjd: 29 – 56 cm
8 valbara höjder
Maxvikt: 13 kg
Vikt: 4,5 kg

StandUp Cork är det naturliga valet. En PVC-fri vegansk premium ståmatta med extra hög kvalitet, komfort och design. Mattan har ett ytskikt av äkta kork för en naturlig känsla, fin patina och skön mjukhet.

Kork är ett hållbart naturmaterial som är återvinningsbart och korkekskogarna främjar den biologiska mångfalden. Barken skalas försiktigt av från trädet, för att därefter växa ut igen. Eftersom kork är ett naturligt, levande material kan produkten variera något i färg och form. Inga animaliska produkter har använts vid tillverkningen. Öljett i borstad metall gör det möjligt att hänga upp mattan vid rengöring eller när den inte används. Mattan har fasade kanter som minskar risken för att snubbla. StandUp Cork är bekväm att stå på både med och utan skor.

Material: Mattan är PVC-fri. Vegansk, fri från animaliska produkter. Ytskikt av hyvlad kork. Baksida av polyuretan. Detalj i vegansk skinnimitation (PU). Öljett i borstad metall för upphängning.

Miljö: Offentlig-, kontors-, butiks-, receptions- och hemmamiljö.
Mått: 77 x 53 cm
Tjocklek: 22 mm
Skötsel: Enkel att rengöra med en fuktad trasa. Vid behov använd rengöringsmedel avsett för kork.
Övrigt: Fasade kanter minskar snubbelrisken. Kan användas med eller utan skor.

299,00 € (inkl. moms)

Alla priser inkluderar moms. Installerings och leveranstjänst + 49 € för Slim-elbord, Bestool Active-sadelstol samt Modeo Linja M-arbetsstol.

MASSAGE VASA:

Massagepresentkortet kan du använda till idrottsmassör Kaj Ekmans tjänster. Värdet av presentkortet är 35 €.

https://kajekman.fi/

BESTÄLLNINGAR:

Jaana Ekman

jaana.ekman@ekmansystems.fi

044 320 4660

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!