MILJÖVÄNLIGA OCH PRAKTISKA AFFÄRSGÅVOR TILL JULEN

Nu är det tid att fundera på gåvor till julen! Vi har gjort valet enklare för Er genom att plocka ut några alternativ av bra kvalitet. Välj något av dessa eller fråga om andra alternativ av våra försäljare.


Monte oval gjutjärnsgryta 3,5 L

Produkt 21990

En klassisk gjutjärnsgryta i Monteserien. Tack vare gjutjärnets goda värmeegenskaper är den idealisk till grytor och långkok. Utöver det har den tjock botten, vilket gör att innehållet inte bränner fast lika lätt.

Locket är försett med små piggar som gör att vattenångan som kondenseras fördelas jämnt och fint över innehållet – en självösningsfunktion. Insidan har en svart emaljering med större porer som har en något ruffare yta. Detta gör att porerna över tid fylls med olja och utvecklar en nonstick patina på samma vis som rågjutjärn.

Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll. Innehållsvolym 3,5 liter.

Denna praktiska produkt av hög kvalitet gläder säkert mottagaren!

Mängd (st.)1102550
Pris €/
produkt
73,9059,9554,9050,90

Priser MOMS 0 %. I priserna ingår kampanjprodukt-/produkter och transport. Obs. LOGOMÄRKNING INGÅR EJ.

RPET Sortino Kylryggsäck

Produkt 52103

Det är sällan man ser modern och trendig ut med en kylväska i handen, men med denna kylryggsäck på ryggen tas kylväskan till en helt ny nivå.

Det går bra att använda ryggsäcken dagligen som en bra isolerad city-ryggsäck. Dessutom så kan du använda den som kylväska för att transportera matvaror som kräver sval förvaring. Livsmedlen hålls fräsha och du har händerna fria.

Med detaljer i konstläder och bomull, samt att den är tillverkad av 50 % återvunnet material från PET-flaskor så ligger den verkligen rätt i tiden. Utöver det PEVA-vadderade kylfacket som bevarar kylan, är ryggsäcken försedd med flera praktiska fickor.

Denna produkt fås också med lasergraverad logga på en lädertag.

Mängd (st.)12050100
Pris €/
produkt
49,9044,9041,9038,90

Priser MOMS 0%. I priserna ingår kampanjprodukt-/produkter, logomärkning och transport.


Serveringsfat och Airo-salladsbestick | Made in Finland

DESIGN HARRI KOSKINEN

Inhemsk och ekologisk gåvoidé! Fint serveringsfat för sallad, frukt samt andra godsaker och kända Airo-inspirerade salladsbestick.

Med en nätt men ändå stadig design blir serveringen med denna produkt, gjord av cellulosa, noggrann och bekymmersfri. Både serveringsfatet och salladsbesticken tål maskindisk samt är tillverkade i Finland.

Vid tillverkningen av denna smarta nyhet, blandas cellulosamassa med polypropen. Cellulosans del i blandningen är 40 % med vilket man säkerställer ett hållbart, snyggt och ekologiskt material som känns stadigt och håller länge.

Mängd (st.)12050100
Pris €/
produkt
41,9538,4536,9033,95

Priser MOMS 0%. I priserna ingår kampanjprodukter (serveringsfat & salladsbestick) och transport. Obs. LOGOMÄRKNING INGÅR EJ.


Bilton recycled pläd / poncho

Produkt 194620

En fullständig gåva för mörka och kalla vinterkvällar! Skön pläd i melerad fleece som du inte vill släppa taget om oavsett att du sitter ute en vacker sommarkväll eller när du myser i soffan där hemma. Tillverkad av 30% återvunna polyesterfiber.

Förutom att pläden är ekologisk så är den också väldigt användbar. Med hjälp av den diskreta knäppningen på långsidan av pläden, förvandlar du den lätt till en praktisk poncho.

OEKO-TEX Standard 100 innebär att plädens material lever upp till en rad kriterier gällande produktsäkerhet.

Mängd (st.)12050100
Pris €/
produkt
25,9023,9021,9019,90

Priser MOMS 0%. I priserna ingår kampanjprodukt-/produkter och transport. Obs. LOGOMÄRKNING INGÅR EJ.

Tilläggsinformation och beställningar

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!