Ekman Systems satsar på iDiD digitala skyltsystem

Ekman Systems har under hösten satsat mer på digitala skyltsystem genom att teckna samarbetsavtal med Tammerforsbolaget iDiD Digital Signage/ ConnectingTalents Oy. En av fördelarna med en inhemsk partner är att produktutveckling och support är nära.

iDiD är ett system och molntjänst för att hantera, publicera och redigera information som visas på digitala skyltar och skärmar. En anpassningsbar lösning som kan köpas som molntjänst gör det lätt och flexibelt för kunden att skaffa och utöka enligt behov.

En av styrkorna i iDiDs lösning är så kallade connectors till ett stort urval andra system, vilket gör det möjligt att lätt publicera information som finns i andra system. Information som finns i till exempel Exchange eller Googles kalender, Sharepoint, Twitter, Facebook och en hel del andra system kan således publiceras direkt via dataskärmarna. Användarskolning ordnas också regelbundet.

Ifall digital skyltning är aktuellt eller ni vill göra underhållet av informationspubliceringen lättare, ta kontakt eller kom till vår butik, så berättar vi mera.

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!