Seinäjoen myymälän viralliset avajaiset 4.-6.5.2021!

Pidämme Seinäjoen myymälän viralliset avajaiset 4.-6. toukokuuta osoittessa Uurastajantie 1 A 2. Tervetuloa tutustumaan myymäläämme, Modeo-showroomiimme sekä henkilökuntaamme!

Tutustu avajaistarjouksiimme (tarjoukset voimassa 3.-7.5.2021, myös Vaasan myymälässä):

CovidSafe-virusteippi

Kosketuspinnoille liimattava CovidSafe-virusteippi eliminoi SARS-CoV-2 viruksen ja muita viruksia sekä bakteereita kosketuspinnoilta sekunneissa. Asenna CovidSafe-teippi hissien nappeihin, kaiteisiin, ovenkahvoihin, valonkatkaisijoihin, vesihanoihin ja muihin usein kosketettaviin pintoihin.

Tutustu tuotteisiin:

CovidSafe Kotipakkaus

CovidSafe Office Kit

CovidSafe Office Pro Kit

Lue lisää CovidSafesta

AVAJAISTARJOUS: Osta CovidSafe kotipakkaus, – Office Kit tai – Office Pro Kit, saat kaupan päälle paketin inFO Hygienic 75 x 75 mm antimikrobisia viestilappuja

CovidSafe-pakkausten hinnat alk. 22,50 € / pkt (alv 0 %)

Leitz Trusens -ilmanpuhdistajat

Ilmanpuhdistimen avulla hengität puhtaampaa sisäilmaa. Huomaa ero, minkä koko tilan ilmanlaatua kartoittava SensorPod-teknologia ja tasaisesti jakaantuva ilmavirta saavat aikaan. Uudenlainen ilmanpuhdistin, jossa yhdistyvät tiede, tyyli ja tekniikka. 360° suodatuksella varustettu Leitz TruSens kerää ja vangitsee epäpuhtaudet, kuten allergeenit, ja neutraloi hajut mukautumalla automaattisesti huoneen muuttuviin ilmanlaatuolosuhteisiin. UV-sterilointi tuhoaa suodattimeen kertyviä bakteereita ja viruksia.

Leitz Trusens pitää sinut ajan tasalla ilmanlaadusta. Ilmanpuhdistimen päällä näkyvä värikoodattu, valaistu rengas ja numeerinen arvo ilmoittavat hyvästä, kohtalaisesta tai huonosta ilmanlaadusta.

Leitz Trusensissä on neljä puhdistustasoa:

Pestävä esisuodatin – vangitsee suuret hiukkaset, kuten pölyn ja lemmikkien karvat
Aktiivihiilisuodatin – poistaa tietyt kaasut ja hajut ilmasta
HEPA-suodatin – kerää alle 0,3 mikronin hiukkasia
UV-sterilointi – vähentää suodattimen pinnalla olevien hajua aiheuttavien mikrobien kasvua.

Tutustu tuotteisiin:

Leitz TruSens™ Z-2000 ilmanpuhdistin + SensorPod™, keskikokoinen huone

Leitz TruSens™ Z-3000 ilmanpuhdistin + SensorPod™, iso huone

AVAJAISTARJOUS: Osta Leitz Trusens Z-2000 tai Z-3000 -ilmanpuhdistin, saat 3 kpl aktiivihiilisuodattimia kaupan päälle! Ilmanpuhdistimien hinnat alk. 207,50 € (alv 0%).

Tork-käsipyyhkeet ja saippuat

Tarjoa asiakkaillesi ja henkilökunnallesi mukavaa ja laadukasta käsienkuivausta suurella ja erityisen pehmeällä Tork Xpress® Extra Soft Multifold käsipyyhkeellä, joka on hellävarainen käsille ja tuntuu erittäin laadukkaalta. Nämä käsipyyhkeet sopivat Tork Xpress® annostelijaan Multifold käsipyyhkeelle saniteettitiloihin, joissa on kohtalaisesti kävijöitä. Annostelija sopii pieniin tiloihin ja tarjoaa asiakkaillesi sekä mukavuutta että hygieniaa.

Anna vierailijoiden käyttöön raikkaan tuoksuinen yleissaippua, joka sopii normaalille ja kuivalle iholle. Tork Mild nestesaippua pesee kädet hellävaraisesti: se sisältää kosteuttavia ja elvyttäviä ainesosia, jotka ovat todistetusti mietoja. Sopii Tork-annostelijaan, joka on tarkoitettu nestemäiselle saippualle ja spray-saippualle. Annostelija on todistetusti helppokäyttöinen ja edistää kaikkien käyttäjien hyvää käsihygieniaa.

AVAJAISTARJOUS: Osta säkki Tork-käsipyyhettä (100297) tai laatikko saippuaa (420501), saat annostelijan kaupan päälle

Hyvä kahvi parantaa viihtyvyyttä työpaikalla

Tarjoamme yrityksille kahvikoneita, joista saat milloin tahansa tuoretta kahvia vain napin painalluksella. Kaipaatko aamuisin vahvaa espressoa vai tekisikö mieli cappuccinoa tai lattea? Valitsetko kahvin sijaan mieluummin kaakaon tai teen? Kaikki onnistuu. Makuvaihtoehtoja on monia, ja ne voidaan valita koneeseen käyttäjien mieltymysten mukaan.

AVAJAISTARJOUS: Kahvilaitteen ostajalle laadukas vesiautomaatti kaupan päälle! (vesiautomaatteja rajoitettu erä)

Kahvilaite valitaan asiakkaiden tarpeiden mukaan kartoituksen jälkeen.

Vesiautomaatista saa jäähdytettyä tai huoneenlämpöistä vettä hiilihapolla tai ilman. Vesiautomaattiin liitettävän suodattimen avulla vesijohtovedestä saadaan entistä laadukkaampaa: Vedestä voidaan poistaa kalkkia, mikromuoveja ja muita mahdollisia vesijohtoverkostosta irtoavia epäpuhtauksia.

Tutustu vesiautomaattiin

Lue lisää kahvilaitteista ja vesiautomaateista

Kalustetarjouksia toimistoon ja etätyöpisteelle

Kompakti Slim sähköpöytä on laadukas työpöytä kahdella moottorilla. Sen taso nousee ja laskee vaivattomasti napin painalluksella ja mahdollistaa ergonomisen työasennon istuen sekä seisten. Pöytälevyssä on aukko johdoille valkoisella läpivientiholkilla.

Slim sähköpöydän lisävarusteeksi on valittavissa mm. digitaalinäytöllinen korkeudensäädin, joka näyttää pöydän tarkan korkeuden ja siihen voi tallentaa kolme korkeusasetusta. Värivaihtoehdot: valkoinen tai harmaa. Koko: 120 x 70 cm. Materiaali: melamiini. Jalustatyyppi: T-jalka. Säätöalue: 60-126 cm. Nostokyky: 120 kg

AVAJAISTARJOUS: Modeo Slim -sähköpöytä 289 € (alv 0 % ) + hierontalahjakortti kaupan päälle

Linja-tuoteperheen työtuolit ovat laadukkaita jokaista yksityiskohtaa myöten. Monipuolisten säätöjensä ansiosta työtuolit ovat säädettävissä istujan mittojen mukaan ergonomisesti parhaaseen asentoon.

Säätömahdollisuudet: Istuimen korkeuden säätö, kallistuskulman säätö, selkänojan korkeuden säätö, ristiseläntuen säätö, keinumekanismin säätö, käsinojien kulman säätö, syvyyden säätö, käsinojien syvyyden ja leveyden säätö

AVAJAISTARJOUS: Modeo Linja M -työtuoli 281 € (alv 0 %) + hierontalahjakortti kaupan päälle

Tutustu TÄSTÄ muihin erinomaisiin tarjouksiimme, jotka soveltuvat myös kotitoimistoon! Näihin tarjoustuotteisiin hierontalahjakortti kaupan päälle!

Huom. Linkin takana olevien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron!

Vinga Sweden Lean-vesipullo

Tyylikäs ja laadukas juomapullo toimistoon, kotiin ja salille. Pulloa on kätevä kantaa trendikkäästä silikonilenkistä ja voit vaikka ripustaa sen siitä roikkumaan kuntopyörän tankoon. Konepestävä (ei korkki). Valmistettu Tritan-muovista, joka ei sisällä vaarallisia BPA-aineita. Lasermerkattu painatus.

AVAJAISTARJOUS: 6,90 € / kpl

Minimitilausmäärä 50 kpl

+ rahti 18 € (alv 0%)

Avajaistarjoukset ovat voimassa 3.-7.5.2021. myös Vaasan myymälässä.


Tule myymälään tekemään tilaus tai tilaa suoraan myyjiltämme:

TOIMISTOTARVIKKEET:

Etelä-Pohjanmaa:

Elina Rauhala, 044 320 4662, elina.rauhala@ekmansystems.fi

Pohjanmaa:

Jonas Forsman, 040 161 2525, jonas.forsman@ekmansystems.fi

KALUSTEET:

Jaana Ekman, 044 320 4660, jaana.ekman@ekmansystems.fi

KAHVI- JA VESIAUTOMAATIT:

Petri Järvinen, 044 320 4600, petri.jarvinen@ekmansystems.fi

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!