Lakeus Tilitoimisto arvostaa paikallista ja henkilökohtaista palvelua

05.07.2021

Lakeus Tilitoimisto Oy on Seinäjoella toimiva, tilitoimistopalveluja yrityksille tarjoava yritys. Lakeus Tilitoimisto on perustettu vuonna 2014, mutta se on suhteellisen nuoresta iästään huolimatta kasvanut vauhdilla. Tällä hetkellä yritys työllistää jo 12 työntekijää. Asiakkaita yrityksellä on ympäri Suomea, pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle saakka. Lakeus Tilitoimiston toiminnassa keskiössä ovat modernit toimintatavat ja asiakasta auttava, palveleva ote.

 

Lakeus Tilitoimisto on keskittänyt kaikki toimistotarvikehankintansa Ekman Systemsille. Perustarvikkeiden lisäksi Ekman Systemsiltä on hankittu toimistolaitteita ja ergonomiatuotteita.

 

Ekman Systemsiltä saa paikallista ja henkilökohtaista palvelua

 

Lakeus Tilitoimiston tarvikehankinnoista vastaa yrityksessä kirjanpitäjänä, palkanlaskijana ja esimiehenä toimiva Jenni Soinila. Soinilan mukaan toimittajavalintaan vaikutti Ekman Systemsin paikallisuus ja hyvä palvelu.

 

– On hienoa, että pystymme tukemaan paikallista yritystä. Erityisen tyytyväisiä olemme olleet Ekman Systemsiltä saamaamme henkilökohtaiseen palveluun. Jos tarvitsemme jotain tuotetta, voimme laittaa myyjälle viestiä ja aina asia hoituu. Yhteydenpito myyjän kanssa toimii hyvin.

 

Suosikkilista nopeuttaa verkkokauppatilausten tekoa

 

Soinila hyödyntää tilausten tekemiseen pääsääntöisesti Ekman Systemsin verkkokauppaa. Verkkokaupan hän kokee toimivana ja nopeana tilauskanavana.

 

– Olemme olleet tyytyväisiä verkkokauppaan. Tilaamme sieltä suunnilleen kerran kuukaudessa samoja perustuotteita. Ekman Systemsin myyjä on tehnyt meille verkkokauppaan valmiin suosikkilistan, joka näyttää valmiiksi ne tuotteet, mitä olemme tilanneet eniten. Suosikkilista on ollut todella kätevä, ja se nopeuttaa paljon tilaamista.

 

Toimitukset mahdollista saada jopa samalle päivälle

 

Verkkokauppatilaukset lähtevät lähes aina Ekman Systemsin päävarastolta Vaasasta. Aikaisin aamulla tehdyt tilaukset voivat lähteä varastolta ja saapua tilaajalle jo saman päivän aikana. Soinila mainitsee, että heille toimitukset ovat saapuneet yleensä seuraavana tai sitä seuraavana päivänä.

 

– Minun mielestäni toimitukset tulevat riittävän nopeasti. Jos meiltä loppuu jokin tuote, jota pitäisi saada nopeasti lisää, on kätevää, että tilaamani tavarat tuodaan yleensä seuraavana päivänä paikan päälle.

 

Ekman Systemsin Seinäjoen myymälä sijaitsee melko lähellä Lakeus Tilitoimiston liiketiloja. Kiireisissä tapauksissa toimistotarvikkeita on mahdollista noutaa myös paikan päältä.

 

Soinila sanoo kuitenkin verkkokauppatilausten olevan heille kätevin tapa hoitaa tarvikehankinnat. Suurimpana etuna hän mainitsee sen, että tilaukset on helppo tehdä muun työn ohella ja tuotteet toimitetaan nopeasti paikan päälle. Myös aikaa säästyy, kun työntekijöiden ei tarvitse lähteä erikseen hakemaan tarvikkeita.

 

– Se on se, mitä me periaatteessa vaaditaankin, kun tilaamme toimistotarvikkeita. Että tilaukset on helppo tehdä ja tuotteet toimitetaan paikan päälle. Se säästää aikaa tosi paljon, ja se on meillä se ykkösasia.

 

Jenni Soinila, Lakeus Tilitoimisto Oy

https://lakeustilitoimisto.fi/

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä.

Varaa ilmainen kartoitus!

  • KK slash PP slash VVVV

Blev du nyfiken?

Fyll i formuläret.

Boka gratis kartläggning!

  • KK slash PP slash VVVV

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!