Onko yrityksenne tietosuoja kunnossa?

Tiesitkö, että 25.5.2018 voimaan tullut GDPR (General Data Protection Regulation) vaatii yrityksiä ottamaan tietosuoja-asiat yhä tarkemmin huomioon. Tämä koskee muun muassa henkilötietojen käsittelyä, joita yrityksellä on asiakkaistaan joko sähköisessä tai paperisessa muodossa. On tärkeää, että yrityksen hallussa olevat tiedot asiakkaista eivät leviä eteenpäin, vaan niitä käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Henkilötietojen puutteellinen käsittely voi johtaa sakkoihin.  

Onko yrityksessänne otettu jo huomioon paperipohjaisten asiakirjojen asianmukainen tuhoaminen? Meillä on valikoimassamme asiakirjatuhoojia eri kokoisten yritysten käyttöön. Tuhoojan valinnassa on tärkeää huomioida, kuinka moni henkilö sitä käyttää ja minkälaista turvatasoa asiakirjojen tuhoamiselta vaaditaan. Mitä salaisempaa tietoa käsitellään, sitä tärkeämpää on tuhota asiakirjat mahdollisimman pieniksi osiksi.  

Asiakirjatuhoojia on sekä manuaalisia että automaattisia. Automaattisen paperinsyötön omaavat paperintuhoojat auttavat yritystä säästämään aikaa ja rahaa. Kun paperia ei tarvitse syöttää manuaalisesti koneeseen, jää henkilökunnalle enemmän aikaa tehokkaaseen työntekoon. Useimmissa tuhoojissa on lisäksi PIN-koodilukko, joten silputtaviin asiakirjoihin pääsee käsiksi ainoastaan niitä silppuava henkilö.

Hoida tietosuojasi viimeistään nyt kuntoon! 

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!