Konica Minolta laajensi uuden i-sarjan mallivalikoimaa

Konica Minolta lanseerasi ensimmäiset seuraavan sukupolven IoT-yhteensopivat bizhub i-sarjan monitoimilaitteensa vuoden 2019 alussa ja laajentaa mallistoa nyt neljällä uudella laitemallilla.
Uusissa malleissa on tyylikäs käyttöä helpottava ja kääntyvä 10 tuuman kosketusnäyttö, nykyaikainen älypuhelimen kaltainen käyttöliittymä ja mahdollisuus hankkia laitteen käyttöä helpottavia sovelluksia. Myös aikaisempi käyttöliittymä on käytettävissä, mikä helpottaa siirtymistä uuteen laitteeseen tai mahdollistaa vanhan tutun käyttötavan. Kuoren alla on entistä tehokkaamman neliytimisen prosessorin lisäksi joukko muita nopeutta, toimintavarmuutta ja tehokkuutta entisestään lisääviä parannuksia.
Paitsi innovaatioon on Konica Minolta sitoutunut myös ympäristöön. Uudet mallit ovat entistä ympäristöystävällisempiä ja energiaa säästävämpiä; jokaisella mallilla on EPEAT Gold luokitus, ja ne täyttävät myös tiukemmat Blue Angel standardit. Myös laitteiden tietoturva- ja tietosuoja-asioita on parannettu esimerkiksi lisäämällä laitteisiin virustorjunta, ja ne noudattavat täysin GDPR-asetusten vaatimuksia.
Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!