KEVÄTTARJOUKSET! HEMMOTTELE ITSEÄSI HIERONNALLA JA AMMATTILAISTASON ETÄTYÖKALUSTEILLA!

Tarjoamme nyt hierontalahjakortin kaupan päälle jokaiselle tarjoustuotteen ostajalle! Nyt kannattaa viimeistään hankkia laadukkaat kalusteet kotitoimistoon.

Tarjoukset ovat voimassa 7.5. saakka.

Modeo Slim sähköpöytä

Kompakti Slim sähköpöytä on laadukas työpöytä kahdella moottorilla. Sen taso nousee ja laskee vaivattomasti napin painalluksella ja mahdollistaa ergonomisen työasennon istuen sekä seisten. Pöytälevyssä on aukko johdoille valkoisella läpivientiholkilla.

Slim sähköpöydän lisävarusteeksi on valittavissa mm. digitaalinäytöllinen korkeudensäädin, joka näyttää pöydän tarkan korkeuden ja siihen voi tallentaa kolme korkeusasetusta.

Värivaihtoehdot: valkoinen tai harmaa. Koko: 120 x 70 cm. Materiaali: melamiini. Jalustatyyppi: T-jalka. Säätöalue: 60-126 cm. Nostokyky: 120 kg

359,00 € (sis. alv)

Bestool Active -satulatuoli

Bestool Activessa saat otettua kävelyasentoa muistuttavan hyväryhtisen asennon. Istuimen uusi pehmeämpi muotoilu ja koko on suunniteltu niin, että ne vähentävät istujaan kohdistuvaa paineentunnetta. Bestool Active -satulatuolissa on leveyssäädettävä kaksiosainen istuin sekä kätevä istumakulman säätömekanismi. Lisäksi tuolissa on aktiiviominaisuus, joka mahdollistaa sen, että tuolin istuinosa seuraa istujan liikkeitä.

Hengittävä istuinrakenne on kapea ja kevyt, jonka ansiosta myös jalusta on sopivan kokoinen, eikä vie tilaa. Tuolissa on silti voimakas metallirunko ja -rakenne.

Tuoli on testattu ja täyttää EN-standardien mukaiset vaatimukset.

Säätömahdollisuudet: Istuimen korkeuden säätö
Paino: 8 kg
Nostokyky: 130 kg
Istuinkorkeus: 59 – 76 cm
Rungon materiaali: Teräs
Verhoilu: Musta nahka
Mitat: Istuimen leveys 36 cm – 39 cm, istuimen syvyys 31 cm
Halkaisija: 48 cm

389,00 € (sis. alv)

Modeo Linja M -työtuoli

Linja-tuoteperheen työtuolit ovat laadukkaita jokaista yksityiskohtaa myöten. Monipuolisten säätöjensä ansiosta työtuolit ovat säädettävissä istujan mittojen mukaan ergonomisesti parhaaseen asentoon.

Säätömahdollisuudet: Istuimen korkeuden säätö, kallistuskulman säätö, selkänojan korkeuden säätö, ristiseläntuen säätö, keinumekanismin säätö, käsinojien kulman säätö, syvyyden säätö, käsinojien syvyyden ja leveyden säätö

Syvyys: 40,5 – 46,5 cm
Korkeus: 100 – 112 cm
Rungon väri: Musta
Istuinkorkeus: 45 – 57 cm
Ristikon materiaali: Alumiini
Ristikon väri: Kiillotettu alumiini
Verhoilu: Gabriel Fame 60999 (Martindale 200000)
Mitat: Istuinleveys 47 cm
Halkaisija: 67 cm

349,00 € (sis. alv)

GetUpDesk Light -säädettävä pöytätaso ja StandUp! Cork -seisontamatto

GetUpDesk Light on säädettävä tietokonepöytä. Se mahdollistaa työskentelemisen seisten, kun käytössä ei ole korkeussäädettävää pöytää.

GetUpDesk light on kehitetty kannettavan tietokoneen käyttäjälle vähentämään istumista ja mahdollistamaan vaihtelevuutta työasentoon. Se soveltuu käytettäväksi töissä, etätöissä, kotona, mökillä tai vaikka matkoilla. GetUpDesk on laminoitu valkoiseksi ja harmaaksi, joten voit itse valita, mikä väri sopii sinulle. Tuote on täysin Suomessa valmistettu. Helppo koota ja käyttää. Säädettävissä 8 eri korkeuteen. Paino 4,5 kg, takuu 2 vuotta.

Mukana toimitetaan GetUpDesk Rack kannettavan tietokoneen teline. Telineellä vapautat pöytätilaa erilliselle näppäimistölle ja hiirelle, samalla kannettavan tietokoneen näyttö nousee korkeammalle parantaen ergonomiaa. Rack soveltuu myös tabletti- tai konseptitelineeksi.

StandUp! Cork on PVC vapaa vegaani premium seisontamatto varustettuna erittäin korkealla laadulla, mukavuudella ja muotoilulla. Maton pinta on aitoa korkkia, mikä antaa matolle luonnollisen tunteen ja hienon patinan sekä tekee matosta erittäin pehmeän.

Korkki on kestävä luonnonmateriaali, joka on kierrätettävää ja korkkitammimetsät edistävät biologista monimuotoisuutta. Puun kaarna kuoritaan puusta varovaisesti, ja tämän jälkeen se kasvaa uudelleen. Koska korkki on elävä luonnonmateriaali, voi tuotteen väri ja muoto vaihdella hieman. Valmistuksessa ei ole käytetty mitään eläinperäisiä tuotteita. Nauhanreikä on harjattua metallia, ja tämän avulla voit ripustaa maton siivoamisen ajaksi tai silloin, kun mattoa ei käytetä. Maton viistotut reunat vähentävät kompastumisvaaraa. StandUp Cork matolla on erittäin mukava seistä sekä kengillä että ilman kenkiä.

Materiaali: Matto on PVC vapaa. Vegaaninen, vapaa eläinperäisistä tuotteista. Pinta höylättyä korkkia. Alapinta polyuretaania. Yksityiskohtana vegaaninen nahkajäljitelmä (PU). Nauhanreikä harjatusta metallista ripustamista varten.

Käyttöympäristö: Julkiset tilat, toimisto- ja liiketilat, vastaanottotiskit ja kotiympäristö.
Koko: 77 x 53 cm, paksuus 22 mm
Hoito-ohjeet: Helppo pitää puhtaana kostealla liinalla. Tarvittaessa käytä korkille tarkoitettua puhdistusainetta.
Muuta: Viistotut reunat vähentävät kompastumisvaaraa. Voidaan käyttää kenkien kanssa tai ilman.

Yht. 299,00 € (sis alv)

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Slim-sähköpöydän, Bestool Active-satulatuolin ja Modeo Linja M -työtuolin kokoaminen ja toimitus + 49 €.

HIERONTA SEINÄJOKI

Hierontalahjakortin voit käyttää Seinäjoella Suomen Hierojakoulut Oy:n palveluihin. Lahjakortin arvo on 35,00 €, ja se käy opiskelijoiden, valmistuneiden ja kokeneiden ammattilaishierojien palveluihin.

HIERONTA VAASA

Hierontalahjakortin voit käyttää urheiluhieroja Kaj Ekmanin palveluihin. Lahjakortin arvo on 35,00 €.

https://kajekman.fi/

TILAUKSET:

POHJANMAA:

Jaana Ekman

jaana.ekman@ekmansystems.fi

044 320 4660

ETELÄ-POHJANMAA:

Elina Rauhala

elina.rauhala@ekmansystems.fi

044 320 4662

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!