Monitoimilaitteet ja huoltopalvelut


Monitoimilaite, joka tulostaa, skannaa ja kopioi, kuuluu työympäristön perusvarustuksiin. Meiltä löytyy laadukkaita monitoimilaitteita niin pienyrityksen tarpeisiin kuin digipainoihinkin, ja kaikkea siltä väliltä. Laitteet voi hankkia itselle joko suoraan ostamalla tai leasing-sopimuksella. Käytetyt laitteet pyrimme kunnostamaan uusiokäyttöön tai hävitämme ne ympäristöohjelmamme mukaisesti.

Meiltä saat apua myös erityistarpeisiin, kuten suojattuun tulostamiseen, tietoturva-asioihin ja kustannusseurantaan. Haluatko kysyä lisää monitoimilaitteista ja kartoittaa yrityksellesi sopivan vaihtoehdon? Ota yhteyttä!

Mats Sparv
Puh. 050 526 5258
mats.sparv(at)ekmansystems.fiEkman Systemsin huoltopalvelut käsittävät sekä etänä tehtävän valvonnan että paikan päällä tehtävät koneiden huollot ja varaosien vaihtamisen. Lisäksi palvelupakettimme sisältää tulostustarvikkeiden automaattisen toimittamisen asiakkaalle.

Etävalvonta mahdollistaa mm. tilastojen tarkkailun ja virheilmoitusten reaaliaikaisen seurannan. Sen avulla voimme ennakoida tarvittavan huollon ja mahdollisten varaosien tarvetta.

Huoltomme perustuu paikallisen toimijan nopeaan reagointiin. Me lähetämme huoltajamme paikan päälle heti kun mahdollista.

Huoltajillamme on vuosien kokemus edustamistamme tuotemerkeistä ja asiakastyöstä. Toimivat tulostuspalvelut ja helppokäyttöiset laitteet säästävät olennaisesti henkilökunnan aikaa ja hermoja. Siksi asiakkaamme valitsevat usein huoltopaketin, joka kattaa laitteen, mahdolliset korjaukset, varaosat ja säännöllisen huollon. Vinkkaamme mielellämme myös hyödyllisistä toiminnoista ja ohjaamme niiden käytössä.

Haluatteko käyttää aikanne siihen, mikä on teille tärkeintä? Ota yhteyttä ja kysy lisää huoltopaketistamme!


Jan Ekman
Puh. 044 320 4665
jan.ekman(at)ekmansystems.fiLoading...