Katja Ekmanista Ekman Systemsin uusi toimitusjohtaja

Julkaistu 1.11.2018


Ekman Systemsin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu KTM Katja Ekman, joka on aloittanut perheyrityksen johdossa 17.9.2018. Ekman on vaikuttanut viime vuosina Vaasan yliopiston johtamisen yksikössä, strategisen henkilöstöjohtamisen kehittämisprojekteissa, muun muassa pk-sektorilla, monikansallisissa organisaatioissa sekä kuntapuolella. Lisäksi hän on toiminut yksityisenä liikkeenharjoittajana tarjoten johtamisen alaan liittyviä koulutus- ja konsultointipalveluita. Ekman Systemsin toiminnassa hän on ollut mukana aiemmin 13 vuotta, joten toimiala ja yrityksen toimintaperiaatteet ovat Ekmanille tuttuja. Toimitusjohtajuuden ohella Ekman työskentelee osa-aikaisena projektitutkijana Vaasan yliopistossa valmistellen väitöskirjatyötään organisaatioiden muutosprosessien johtamisesta.


Uuden toimitusjohtajan tavoitteena on kehittää perinteikkään yrityksen toimintaa entistä asiakaslähtöisemmäksi sekä monipuolistaa palveluiden tarjontaa. Uusiutuvan konseptin myötä Ekman lupaa asiakkailleen uutuutena muun muassa monipuolisia johdon konsultointi- sekä työyhteisön valmennuspalveluita, entistä joustavammat tilaus- ja toimituskäytänteet sekä täysin uusitut myymälä- ja näyttelytilat, missä asiakas voi tutustua tuotteisiin ja palveluihin omissa kokonaisuuksissaan. Myymälän uudistumisen tarkoituksena on tehdä asioinnista asiakkaille miellyttävää ja helppoa ulkoasultaan selkeämmässä ja viihtyisämmässä myymälässä.


Yrityksen pitkäaikainen toimitusjohtaja Jan Ekman jatkaa Ekman Systemin hallituksen puheenjohtajana ja on edelleenkin mukana toiminnassa.


Lisätietoja toimitusjohtajavaihdoksesta sekä uudistuvasta liiketoiminnasta antaa:

TJ, Katja Ekman  044-3204669                        Hall. pj., Jan Ekman  044-3204665


Loading...