Audiovisuaaliset järjestelmät


Ekman Systems haluaa tehdä av-järjestelmien käytön kaikille helpoksi.

Palvelupakettimme sisältävät itse tuotteiden hankinnan, huollon ja ylläpidon. Laitteet voi ostaa joko omaksi tai tehdä niistä vuokrasopimuksen. Kaikissa tapauksissa tarjoamme kuitenkin asiakkaillemme toimivat yhteydet, säännöllisen huollon ja ylläpidon sekä tarvittaessa varalaitteiden nopean toimituksen.

Toimitamme audiovisuaalisia laitteita kouluihin, kokoustiloihin, auditorioihin, aulatiloihin, messuosastoille tai mihin tahansa, missä niitä tarvitaan. Pitkien asiakassuhteidemme kautta olemme oppineet tietämään, mitä asiakkaamme arvostavat eri olosuhteissa.

Kouluissa interaktiiviset taulut toimivat nykyään päivittäisinä työkaluina. Yrityksien ja julkisten paikkojen kokous- ja koulutustiloissa informaatiotekniikalta halutaan langattomuutta, helppokäyttöisiä laitteita ja ennen kaikkea toimivia yhteyksiä. Tarkka kuva ja hyvät äänentoistolaitteet ovat yhä suuremmassa roolissa laitteita valittaessa.

Asiakkaitamme on sekä julkisella että yksityisellä sektorilla ja tarjoamme palvelupaketteja niin isoille kuin pienemmillekin yrityksille.

Toimivat av-laitteet helpottavat myyjän työtä ja tuovat tuotteet tai palvelut paremmin esille. Kun asiantuntija hoitaa laitteiden virittelyn ja teknisten haasteiden ratkomisen, työ sujuu nopeasti eikä oman henkilökunnan tarvitse käyttää aikaansa siihen. 

Sovi tapaaminen ja tule paikan päälle testaamaan, millaiset laitteet palvelisivat teidän tarkoitustanne parhaiten. 


Kaj Kankaanpää
Puh. 044 320 4662
kaj.kankaanpaa(at)ekmansystems.fiLoading...