Ekman Systems uudistuu!

Ekman Systems toivottaa syksyn tervetulleeksi täysin uudistuneella ilmeellä. Yrityksen nykyisen myymälän yhteyteen on remontoitu ikeamainen esittelytila, jossa asiakas voi tutustua tuotteisiin ja palveluihin omissa kokonaisuuksissaan. Myymälän uudistumisen tarkoituksena on tehdä asioinnista asiakkaille miellyttävää ja helppoa ulkoasultaan selkeämmässä ja viihtyisämmässä myymälässä.

Myymälän lisäksi yrityksen logo ja slogan on päivitetty. Lähes yrityksen perustamisesta saakka sloganina toimineen ”Kaikkea konttoriin” ydinajatus säilyy, mutta uudistuneella sloganilla ”Make your workplace work” halutaan tuoda paremmin esiin yrityksen kokonaisvaltaista palvelutarjontaa.

Uudistumisen myötä myös Ekman Systemsin kotisivut ja verkkokauppa uudistetaan ja yritys on ottanut eri somekanavat haltuunsa. Jatkossa toimintaamme pääsee tutustumaan kotisivujen lisäksi Facebookin, Instagramin ja LinkedInin kautta, joissa tiedotamme ajankohtaisista asioista. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa sekä helpottaa viestimistä yrityksen ja asiakkaan välillä. Markkinoinnin kehittämisestä sekä myymälän ylläpidosta vastaa asiakaspalvelupäällikkö Salla Niemi.

Lisätietoja uudistumisesta sekä markkinoinnista antaa:

TJ, Katja Ekman  044-3204669           Salla Niemi  044-3204663

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!