Ekman Systems panostaa iDiD infonäyttöratkaisuihin

Ekman Systems on syksyn aikana panostanut lisää infonäyttöratkaisuihin solmimalla yhteistyösopimuksen johtavan infonäyttöratkaisuja tuottavan tamperelaisen iDiD Digital Signage/ ConnectingTalents Oy:n kanssa. Kotimaisen ratkaisun etuja ovat lähellä oleva tuotekehitys ja tuki. 

iDiD on useiden info- ja kosketusnäyttöjen esityssisältöjen hallintaan, julkaisemiseen ja muokkaamiseen tarkoitettu ohjelmisto ja verkkopalvelu (SaaS). Palveluna ostettava helppokäyttöinen ja skaalautuva ratkaisu tekee hankinnan asiakkaan kannalta helpoksi, mutta myös joustavaksi, sillä sitä voi laajentaa tarpeen mukaan.

iDiD-ratkaisun vahvuuksia on myös moniin eri järjestelmiin tarjolla olevat ns. Connectorit, joiden avulla muissa järjestelmissä olevaa tietoa voidaan julkaista helposti. Connectorien avulla näyttöihin voi tuoda tietoa suoraan muun muassa Exchangen tai Googlen kalenterista, Sharepointista, Facebook-sivuilta, Twitteristä ja monesta muusta palvelusta. Lisäksi tarjolla on säännöllisiä koulutuksia. 

Mikäli infonäyttöratkaisut ovat ajankohtaisia tai haluat yksinkertaistaa hallintaa, ota yhteyttä tai tule myymälään tutustumaan, niin kerromme lisää.

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!