Asiantuntijatiimimme on kasvanut uudella osaajalla

Sisustussuunnittelija Jaana Ekman lähtee kehittämään konseptia, jossa laajennamme kaluste- ja ergonomiavalikoimaamme sekä suunnittelupalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme paketin, joka sisältää suunnittelutyön, tuotteet ja käyttövalmiiksi viimeistellyt tilat. Kohteena voi olla yksi työpiste tai koko työympäristö toimitiloineen.

Lue lisää palvelukokonaisuudesta

Alla Jaanan esittely.

”Olen sisustamisen monitoiminainen, joka on ehtinyt olla monessa mukana. Hyppäsin kymmenen vuotta sitten vaatealalta kalustepuolelle ja opiskelin sisustussuunnittelijaksi työni ohella. Ala on vienyt minut täysin mukanaan ja olen ehtinyt myymään kaikkea sohvista keittiöihin. Nyt olen enemmän kuin innoissani päästessäni suunnittelemaan ergonomisia ratkaisuja ja kalustamaan yritysten työympäristöjä. 

Olen tyyliltäni minimalisti, mikä näkyy töissäni suurina linjoina ja selkeytenä. Ammattilaisena osaan kuunnella ja ennakoida asiakkaiden tarpeita. Pyrin aina toteuttamaan kohteet käytännöllisyys edellä estetiikkaa unohtamatta. Arvostan kaunista ja käytännöllistä muotoilua, joka palvelee käyttäjäänsä vuodesta toiseen. Klassikot ovat lähellä sydäntäni. Viihdyn luonnossa ja saan kotikaupunkini merestä, rannoista ja metsistä voimaa ja inspiraatiota kiireisessä arjessa kahden harrastavan nuoren äitinä. 

Tehdään yhdessä työympäristöstäsi parempi ja toimivampi työpaikka!”

Lämna dina kontaktuppgifter!

Reservera en gratis kartläggning!

Varaa ilmainen kartoitus!