Ryhmät

Monitoimilaitteet/tulostimet ja dokumentinhallinta

Toimistoissa käsitellään mitä erilaisempia dokumentteja. Osa niistä käsitellään digitaalisesti, mutta myös paperille tulostetaan huomattavia määriä.

Tehokkaaseen dokumentinhallintaan tarvitaan erilaisia tallennus-, muokkaus-ja hakusovelluksia sekä monitoimilaitteita, printtereitä ja skannereita.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluita dokumentinhallintaan.

Teemme myös asiakkaille tulostuskustannuskartoituksia ja esitämme optimoituja ratkaisuja.

Voimme myös tarjota tulostamisen ulkoistuspalveluita, jolloin asiakkaiden ei itse tarvitse hankkia laitteita, vaan laitteiden käytön voi ostaa palveluna, jolloin aina on käytössä optimaaliset ja kustannustehokkaat laitteet vallitsevaan tarpeeseen nähden.

Palveluissamme käytämme Konica Minoltan,  Samsungin, HP:n ja Brotherin tuotteita.

Mats: puh. 050 526 5258, iMail mats.sparv@ekmansystems.fi

Jan: puh. 044 320 4665, iMail jan.ekman@ekmansystems.fi

Kalusteet

Ekman Systems myy kalusteet yhden henkilön toimistosta aina isompiin kokonaisuuksiin. Suurin osa myymistämme kaapeista ja pöydistä valmistetaan Pohjanmaalla.

Ekman Systems huolehtii, että tilaamanne kalusteet saapuvat sovittuun paikkaan sovittuna ajankohtana. Lisäksi asennamme ne kalustussuunnitelman mukaisesti käyttövalmiiksi. Ammattitaitoiset asentajamme tekevät työn nopeasti ja siivoavat jälkensä.

Autamme myös mielellämme vanhojen, tarpeettomiksi jääneiden kalusteiden kierrätyksessä. Pyydä kalustemyyjäämme käymään mittaus käynnillä, niin teemme teille tarjouksen.

Petri: 044 318 18 18, iMail petri.jarvinen@ekmansystems.fi

 

Kokoustilat ja AV-tekniikka

Toimitamme avaimet käteen -periaatteella erilaisia kokous- ja koulutustiloja sisältäen laitteet, järjestelmäsuunnittelun, asennuksen sekä käyttökoulutuksen.
 
Lähtökohtamme AV-tekniikan ja niiden asennusten osalta on aina asiakkaan tarpeet. Emme toimita ylisuuria tai vajaita ratkaisuja, vain sopivia. 

AV-ylläpitosopimus

Kaikkiin yrityksenne tai yhteisönne av-kokonaisuuksiin on mahdollista saada AV-ylläpitosopimus, joka kattaa kaikki AV-laitteenne. AV-ylläpitosopimus on edullinen tapa varmistaa laitteiden käytettävyys sekä tarvittaessa saada nopeasti huoltoapua.

Markku: puh. 0500 263 880, iMail markku.antila@ekmansystems.fi

Paulig - KAHVIA TOIMISTOON

Paulig Professional tarjoaa lempeän ja helpon kahvitauon työpäivään. Meille suomalaisille kupponen kahvia on pyhä asia. Eikä mikä tahansa kahvi. Laadulla on todella väliä. Ja kun saa hyvää, tietää että on arvostettu.

Paulig Professional auttaa valitsemaan työpaikallesi parhaiten soveltuvan kahviratkaisun. Vapauta kahvinkeittoon kuluva aika tuottavammalle työlle ja tarjoa nautinnollinen kupillinen kahvia kellonajasta riippumatta. Hyvän kahvin työpaikalla viihdytään: kahvikupin äärellä virkistäydytään, vaihdetaan kuulumisia, puhutaan asiaa ja asian vierestä. Hyvä kahvitauko vaatii myös hyvän kahvin. Lisäksi onnistunut kahvitauko syntyy toimivasta kahvilaitteesta ja siististä kahvipisteestä.

Valikoimastamme löytyy sopiva kahvilaite kaikenlaisille yrityksille: laadukas kahviautomaatti toimistoon, tehokas kahvinkeitin tai muu kahvikone toimistoon tai työpaikalle, jossa kahvia tarjotaan.

Ota yhteyttä; petri.jarvinen@ekmansystems.fi tai puh. 044 318 18 18.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Liikelahjat ja yritystekstiilit

Ekman Systems on PF Conceptin jälleenmyyjä. PF Concept on osa Polyconcept Groupia ja yhtiö tarjoaa ainutlaatuisen monipuolisia vaihtoehtoja myynninedistämiseen.   PF Concept on Euroopan markkinoiden johtaja. Se perustettiin vuonna 1986 ja sen pääkonttori sijaitsee Alankomaissa. Sillä on tytäryhtiöitä viidessä maanosassa ja se myy tuotteittaan yli 100 maahan eri puolella maailmaa. Polyconcept Group on myynninedistämistuotteiden maailmanlaajuinen johtaja. (Yhtiön pääkonttori on Yhdysvalloissa ja sillä on yhtiöitä Euroopassa, Kanadassa ja Kiinassa. Se tarjoaa laajan valikoiman myynninedistämistuotteita, toimisto- ja yritystarvikkeita sekä erittäin arvostettuja lahjoja useille sadoille tuhansille toimittajille ympäri maailmaa.)

PF Conceptilla on 9 myyntikonttoria, jotka huolehtivat tuotteiden jakelun toimittajillemme. Myyntiyhtiöiden paikallinen läsnäolo varmistaa parhaan mahdollisen asiakaspalvelun. 

 

Jonas: puh 040 161 25 25, iMail jonas.forsman@ekmansystems.fi