Ryhmät

Oy Ekman Systems Ab on toimistoteknisellä alalla toimiva palveluyritys. Yritys on perustettu 1961. Yrityksen perustaja on Eugen Ekman, joka voitti Suomen ainoan kultamitalin Rooman olympialaisissa 1960 (telinevoimistelu).

Nykyään hänen poikansa Jan on yrityksen ruorissa toimitusjohtajana. Tuotevalikoimaan kuuluvat toimiston laitteet (esim. monitoimilaitteet, esitystekniikka,  postimaksulaitteet, juoma-automaatit), toimisto- ja IT- tarvikkeet, sekä niihin liittyvät huolto- ym palvelut. Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään hankintaprosessinsa mahdollisimman vaivattomiksi, säästäen aikaa vaivaa ja rahaa.

Henkilökuntamme koostuu n. 16 palveluhenkisestä alan ammattilaisesta, joiden kokemus alalta on mittava. Toimintaamme leimaa pitkäjännitteinen ajattelu, haluamme pitää hyvää huolta asiakkaistamme nyt sekä tulevaisuudessa. Tästä osoituksena yrityksen lähes 60-vuotinen taival alati kehittyvillä ja muuttuvilla markkinoilla.

Ekman Systems on yksi Eurotomistotukut Oy:n perustajajäsen. Eurotoimistotukut on 23 itsenäisen osakasliikkeen muodostama ketju Suomessa ja Baltiassa joka mm. koordinoi yhteisiä hankintoja, markkinointia ja tuoteluetteloita ym.

Ketjun yhteinen liikevaihto on yli 47 milj.euroa, ja Suomessa on n. 220 työntekijää. Eurotoimistotukut on puolestaan Nordic Office Alliancen jäsen, jolla on mm. Pohjoismaissa ja Baltiassa n. 100 toimipistettä, ja oma yhtenäinen tuotemerkki-Nordic Office.