Ryhmät

Ekman Systems Oy:n myyntiehdot

Ellei tarjouksessa tai sopimuksessa toisin sovittu, noudatamme seuraavia myyntiehtoja:

Hinnat

Nettohinta (alv 0%). Alv:n erittely lisätään laskun loppuun.

Maksuehto

14 päivää netto laskun päiväyksestä. Viivästyskorko peritään korkolain mukaan.

Toimitusmaksu

Toimitamme tarvikkeet 15€ (alv 0%) toimitusmaksulla valintamme mukaan ostajan toimitusosoitteeseen yleisten kuljetusehtojen mukaisesti.

Palautukset

Otamme vastaan palautuksia, jos toimitus ei ole ollut tilauksen mukainen tai tavara on ollut viallista. Huomautus on kuitenkin tehtävä 8 pv kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Asiakkaan on otettava yhteyttä Ekman Systemsin myyjään ja sovittava palautuksesta. Tuotteet on palautettava alkuperäispakkauksissa. Palautettavan tuotteen on oltava jälleenmyyntikelpoinen.

Jos tuotteita ei palauteta alkuperäispakkaukksissa ja myyntikuntoisena , Ekman Systems on oikeutettu veloittamaan kulut, joilla tuote saadaan palautettua myyntikuntoon. Tuotteita, jotka tilataan tai valmistetaan erityisesti ostajan määritysten mukaisesti, ei voi palauttaa. Tilauksen mukaisesti toimitettuja virheettömiä tilaustavaroita (tehdään tai tilataan erityisesti ostajan määritysten mukaisesti) ei hyvitetä.

Takuu

Tuotteilla on valmistajan tuotetakuu, jonka puitteissa virheellinen tuote korjataan tai vaihdetaan takuuehtojen mukaisesti.

Huomautukset

Mahdolliset toimitusta koskevat huomautukset on tehtävä 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Riitakysymykset

Myyjän ja ostajan väliset erimielisyydet voidaan ratkaista joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa.

Ylivoimainen este

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa ja -ehtoja. Mikäli edellä mainittu tapahtuma teknisesti tai taloudellisesti vaikeuttaa kohtuuttomasti tarjotun tavaraerän toimittamista on myyjä oikeutettu peruuttamaan tarjouksensa tai purkamaan sopimuksen kokonaan tai vielä toteuttamattomalta osalta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta. Mikäli, toimitusaika edellä mainitusta syystä venyisi yli kolmella kuukaudella on ostaja oikeutettu peruuttamaan tilauksensa. Kaupan peruuntuessa ylivoimaisen esteen vuoksi mahdollinen ennakkomaksu palautetaan ostajalle.