Teemme työympäristöstäsi toimivan. Se tarkoittaa sujuvia rutiineja, ergonomista työympäristöä, tehokkaita toimistokoneita, tarpeellisia toimistotarvikkeita virvokkeita unohtamatta. Se tarkoittaa myös tavoitteellisen johtamisen kehittämistä ja menetelmien jalkauttamista.

Haasta ammattilaisemme! Rakennamme yhdessä ratkaisun, jolla saamme yrityksesi toimistotyöt sujumaan ketterästi ja työyhteisösi puhaltamaan yhteen hiileen paikallisessa toimipisteessä, etänä tai maailmalla.

Make your workplace work

 


Myymälämme on avoinna 
ma–pe klo 8–16

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme!

06 320 46 00 
AJANKOHTAISTA

Katja Ekman siirtyy urallaan uusiin haasteisiin – Jan Ekman palaa Ekman Systemsin toimitusjohtajaksi

Ekman Systemsin toimitusjohtaja Katja Ekman siirtyy loistavan työtilaisuuden myötä urallaan uusiin haasteisiin. Ekman Systemsin entinen TJ Jan Ekman palaa yrityksen toimitusjohtajaksi. Lue tiedote toimitusjohtajavaihdoksesta

Lue lisää!
AJANKOHTAISTA

Asiakaskyselyn tulokset: Toiminnassamme arvostettiin ennen kaikkea hyvää palvelua

Ekman Systems toteutti Pro gradu -yhteistyönä Vaasan yliopiston johtamisen laitoksen kanssa asiakastyytyväisyyskyselyn, joka toteutettiin ajanjaksolla joulukuu 2018 – tammikuu 2019.
Lue lisää!
ASIAKASREFERENSSI

SOP-Metallilla ollaan tyytyväisiä kahviautomaatin laatuun ja nopeuteen


SOP-Metallin päivittäinen toiminta on hektistä niin tuotannossa, suunnittelussa kuin myynnissäkin.  Aamu- ja iltapäiväkahville istutaan yhdessä koko henkilökunnan kesken, mikä edellyttää kahvitusratkaisulta nopeutta sekä toimintavarmuutta. Yhteistyö Ekman Systemsin kanssa mahdollistaa sen, että yrityksen työntekijät saavat hyvää kahvia nopeasti ja vaivattomasti. 


ASIAKASREFERENSSI

Citec Oy: Monitoimilaitteiden palvelusopimuksella säästetään resursseja


Ekman Systems on toimittanut monitoimilaitteet lähes kaikkiin Citecin Suomen toimipisteisiin. Yritysten välinen yhteistyö on jatkunut jo viiden vuoden ajan. Citecin monitoimilaitteista ja service-deskistä vastaava Vaasan toimipisteessä työskentelevä Harri Viertola toteaa, että Ekman Systemsin kanssa toimiminen mahdollistaa toiminnan joustavuuden.


AJANKOHTAISTA

Asiantuntijatiimimme on kasvanut uudella osaajalla


Sisustussuunnittelija Jaana Ekman lähtee kehittämään konseptia, jossa laajennamme kaluste- ja ergonomiavalikoimaamme sekä suunnittelupalvelua. 


Lue lisää!
 
 

AUDIOVISUAALISET JÄRJESTELMÄT


MONITOIMILAITTEET JA HUOLTOPALVELUT


KAHVIAUTOMAATIT JA VESIAUTOMAATIT

TOIMISTOTARVIKKEET JA LIIKELAHJAT


TYÖYMPÄRISTÖJEN KALUSTUS JA ERGONOMIA, SISUSTUSSUUNNITTELU
 
Loading...