Teemme työympäristöstäsi toimivan. Se tarkoittaa sujuvia rutiineja, ergonomista työympäristöä, tehokkaita toimistokoneita, tarpeellisia toimistotarvikkeita virvokkeita unohtamatta. Se tarkoittaa myös tavoitteellisen johtamisen kehittämistä ja menetelmien jalkauttamista.

Haasta ammattilaisemme! Rakennamme yhdessä ratkaisun, jolla saamme yrityksesi toimistotyöt sujumaan ketterästi ja työyhteisösi puhaltamaan yhteen hiileen paikallisessa toimipisteessä, etänä tai maailmalla.

Make your workplace work

 


Myymälämme on avoinna 
ma–pe klo 8–16

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme!

06 320 46 00 

Asiakasreferenssi: Citec Oy


Ekman Systems on toimittanut monitoimilaitteet lähes kaikkiin Citecin Suomen toimipisteisiin. Yritysten välinen yhteistyö on jatkunut jo viiden vuoden ajan. Citecin monitoimilaitteista ja service-deskistä vastaava Vaasan toimipisteessä työskentelevä Harri Viertola toteaa, että Ekman Systemsin kanssa toimiminen mahdollistaa toiminnan joustavuuden: laitteita voidaan lisätä, vähentää tai siirtää tarpeen ja käyttöasteen mukaan.

Lue lisää

Asiantuntijatiimimme on kasvanut uudella osaajalla


Sisustussuunnittelija Jaana Ekman lähtee kehittämään konseptia, jossa laajennamme kaluste- ja ergonomiavalikoimaamme sekä suunnittelupalvelua. 


Lue lisää

Henkilöstöjohtamisen kehittäminen tehostaa yritystoimintaa


Vaasan Yliopiston Johtamisen yksikössä professorina toimiva Riitta Viitala tietää, mitkä ovat tämän päivän haasteita työelämässä. Johtamiseen erikoistunut Viitala kertoo, että Suomessa on kysyntää ja kiinnostusta henkilöstöjohtamisen kehittämiseen.


Lue lisää

TARJOUS


Brother P-touch CUBE Plus -tarratulostin (PT-P710BT)

Kaksi kappaletta yhden hinnalla (95.71 € Alv 0 %)


Kampanja voimassa 31.3.2019 asti.

Tuotteita rajallinen määrä, toimi nopeasti!


Lue lisää tuotteesta

Ekman Systemsille ISO 14001 -sertifikaatti


Ekman Systemsille on myönnetty ympäristösertifikaatti ISO 14001. Kyseinen sertifikaatti on ulkopuolisen sertifioijan myöntämä, ja se osoittaa yrityksen kiinnittävän toiminnassaan huomiota ympäristöasioihin sekä niiden jatkuvaan seurantaan ja kehittämiseen.


Lue lisää

Onko yrityksenne tietosuoja kunnossa?


Tiesitkö, että uuden GDPR:n mukaan jokaisen yrityksen tulee kiinnittää yhä enemmän huomiota tietoturva-asioihin?


Lue lisää

 
 

MONITOIMILAITTEET JA HUOLTOPALVELUT


AUDIOVISUAALISET JÄRJESTELMÄT


TYÖYMPÄRISTÖJEN KALUSTUS JA ERGONOMIA, SISUSTUSSUUNNITTELU

KAHVILAITTEET JA VESIAUTOMAATIT

ORGANISAATION KONSULTOINTI- JA VALMENNUSPALVELUT


TOIMISTOTARVIKKEET JA LIIKELAHJAT

 
Loading...